Blue Stone

Wie is Blue Stone?

Blue Stone is een gezellige en ambitieuze full service sales organisatie gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Voor verschillende grote opdrachtgevers verzorgen wij volledige salestrajecten waardoor er altijd interessante functies bij ons openstaan. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of een (tijdelijke) fulltime functie of snel door wilt groeien naar een managementfunctie, Blue Stone biedt jou die kans.

Wij vinden het belangrijk om een grote bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Het is voor ons een uitdaging jou te helpen om op je best te presteren, niet alleen op je werk maar ook daarbuiten. De vaardigheden die je bij ons leert door middel van trainingen, coaching en de praktijk maken je naast een commerciële topper, communicatief sterker en geven je een flinke dosis zelfvertrouwen.

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je volledig jezelf kunt zijn en je talenten volop kunt benutten? Vind je het net als wij belangrijk om succes te vieren met een borrel of feestje en ben je toe aan vrijheid en verantwoordelijkheid? Bekijk dan nu nog ons vacature aanbod en reageer op de functie die bij jou past!

Vacatures Blue Stone

Geld verdienen in december bij groot project in Zwolle

Meewerk- en afstudeerstage Mobile & Web development in Best

Stokhos zoekt 2 slimme -business plan- studenten in Amsterdam, Science park

Nieuwe sales topper gezocht voor snel groeiend bedrijf in Den Bosch

Front-end programmeur voor Festival web-app in Amsterdam

Horeca personeel gezocht voor een toffe locatie in Amsterdam

Magazijn medewerker in Utrecht

SUBWAY Haarlem zoekt jou!

Testers gezocht! (Security / Agile) - HBO in Heel Nederland

Hosts / Hostesses gezocht voor bekend museum in Amsterdam!

MARKETING / BUSINESS ADMINISTRATION STAGE BIJ INTERNATIONAL TRADING COMPANY in Zaandam

De ideale bijbaan als chauffeur. Ben jij opzoek naar een flexibele baan? in Ook buiten de randstad!

Bar medewerker (part-time) in Amsterdam

Werken bij het tofste callcenter in Haarlem

Leuke bijbaan voor goede doelen in de stad en op festivals in Leiden

De allerleukste bijbaan als verkoopmedewerker op de gezelligste festivals en mooiste steden

Wil jij flinke bonussen verdienen? Het kan in Utrecht

Junior IT Service Support Representative gezocht (beheersing van Nederlands, Engels en Italiaans)

Junior Reporting Consultant in Amersfoort

Taco Mundo Eindhoven zoekt bezorgers in Eindhoven

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed salaris aangevuld met bonussen.
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een gericht pakket aan opleidingen en trainingen.
  • Ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Werken bij een frisse, jonge organisatie in een gezellig team.

“Ik werk inmiddels 2,5 jaar bij Blue Stone, waar ik begonnen ben als Commercieel Adviseur. Na een aantal maanden kreeg ik al de kans om door te groeien naar de functie van Team Manager. Inmiddels ben ik actief als Fieldcoach, waarbij ik al mijn opgedane kennis en ervaring inzet om nieuwe en huidige medewerkers te trainen en te coachen in het veld. Blue Stone is prima voor een tijdelijk goed inkomen, maar nog beter qua doorgroeimogelijkheden met toekomst en zekerheid voor jezelf. Een leerschool voor het ontwikkelen van vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het mooiste van Blue Stone is dat elke medewerker als mens wordt gezien en niet als medewerker met een nummertje op zijn hoofd.”

David, Fieldcoach

“Wil jij de kans krijgen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je toekomst? Blue Stone kan daar een grote rol in spelen. Je kunt je hier als Commercieel Adviseur sterk ontwikkelen in verschillende belangrijke vaardigheden! Blue Stone heeft ervoor gezorgd dat ik communicatief sterker in mijn schoenen sta. Toen ik 6 maanden geleden startte met mijn bijbaan bij Blue Stone, beheerste ik deze competentie niet, maar door de goede professionele Team Managers en de juiste training en coaching sta ik nu zelfverzekerd en met veel plezier voor de klant!”

Manisha, Commercieel Adviseur

“Toen ik 5 jaar geleden naar Amsterdam verhuisde kreeg ik bij Blue Stone de kans om lekker aan de slag te gaan. Door de leuke groep collega’s voelde ik mij gelijk thuis en vrienden werden snel gemaakt. Na verloop van tijd stroomde ik door naar de functie van Team Manager. Een geweldige kans om mijn leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en het bijpassende salaris inclusief een auto van de zaak waren ook niet verkeerd! Na 2 jaar besloot ik weer een studie op te pakken en momenteel loop ik stage op de HR afdeling van Blue Stone waar ik enthousiaste jonge werkzoekenden begeleid naar een passende functie binnen de organisatie.”

Thomas, Stagiair HRM

“Blue Stone is een super gezellige organisatie, waar een informele werksfeer hoog in het vaandel staat. De regelmatige acties en feestjes dragen daar natuurlijk aan bij. Ik vind het fijn dat het strak geregeld is bij Blue Stone en dat de deur altijd openstaat. Dit zorgt ervoor dat jouw mening er echt toe doet en het schept mogelijkheden. In de vier jaar dat ik hier werkzaam ben heb ik mezelf sterk ontwikkeld en veel ervaring opgedaan. De vele doorgroeimogelijkheden en kansen die ik heb gekregen zorgen ervoor dat ik altijd gedreven en gemotiveerd ben!”

Sophia, Teammanager