Jouw collega's bij TOP-Recreatie

TOP-Recreatie is de grootste specialist in spectaculaire animatieprogramma's

Onze programma's staan bol van entertainment, sport, spel, theater en feestavonden. Wij leveren animatiemedewerkers die deze programma's vol enthousiasme uitvoeren en van alle activiteiten een feest maken. Sinds 1997 verzorgen wij de animatieprogramma's op recreatiebedrijven in binnen– en buitenland met als uitgangspunt plezier. Hierbij is veel aandacht voor de identiteit van klanten enerzijds en inlevingsvermogen in de positie van haar Toppers anderzijds, waarbij een optimale communicatie centraal staat.

Ben jij op zoek naar een super leuke vakantie/bijbaan?

Dan ben je bij TOP-Recreatie aan het juiste adres! Bij ons kan je aan de slag als sport en/of animatiemedewerker in Nederland. Ook kan je bij ons aan de slag in de hotelanimatie in het buitenland. Als animatiemedewerker vermaak je kinderen en volwassenen op campings en bungalowparken en/of hotels in de vakantieperiodes. Ben jij sportief, creatief en een echte entertainer, dus vind je het fantastisch om in de spotlights te staan, dan is animatiewerk echt iets voor jou!

Veel ervaring op doen, nieuwe vrienden maken, actief bezig zijn, een certificaat ontvangen en er ook nog een goede vergoeding voor krijgen; werken voor TOP-Recreatie is een TOP job!

Verfijn zoekopdracht

Wat maakt het werken bij
Top-Recreatie zo leuk?

  • Je maakt veel nieuwe vrienden.
  • Je leert ontzettend veel.
  • Je werkt altijd in vakantiesfeer.
  • Je doet onwijs veel ervaring op.
  • Je ontvangt een certificaat.