Gehandicaptenzorg Vacatures

Gehandicaptenzorg vacatures voor studenten

Er zijn 1 gehandicaptenzorg vacatures.

Ben je op zoek naar een functie waarbij je je kennis en ervaring in de praktijk kan brengen en verder uit kan breiden? Houd je daarnaast ook nog van de contact met mensen en help je ze graag met hun ontwikkeling? Bekijk dan al onze vacatures in de gehandicaptenzorg en vind één die bij je past!


Werken in de gehandicaptenzorg

Tijdens het werken in de gehandicaptenzorg zal je mensen begeleiden van verschillende leeftijden. Door bijvoorbeeld een ongeluk, hersentumor of hersenbloeding kunnen ze niet meer het leven leiden dat ze gewend waren. Hierbij kom je hen dan ondersteunen. Het is belangrijk dat je er als begeleider voor ze kunt zijn. De werkzaamheden zullen per persoon verschillen, zo zal de ene cliënt meer aandacht nodig hebben dan de ander. Je zult ze vooral helpen met persoonlijke verzorging, zoals het aan- en uitkleden, wassen of begeleiden onder de douche, en begeleiding met het eten en drinken.


Bedrijven zoals Tzorg en Aethon hebben een ruim aanbod aan vacatures in de gehandicaptenzorg waar jij terecht kan als zorgprofessional. Zie jij je toekomst als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg al voor je? Solliciteer dan snel!

Meer informatie