Doorzoek de F.A.Q's

Werving en selectie ICT?

YoungCapital Professionals is, als zustermaatschappij van StudentenWerk, sinds 2005 dé specialist in de werving en selectie, het uitzenden, en het detacheren van starters en young professionals in de ICT.

YoungCapital Professionals heeft exclusief toegang tot de grootste online database van Nederland met een bereik van bijna 1,5 miljoen actieve profielen. YoungCapital Professionals werkt met een systeem dat ICT-kandidaten volgt in hun ontwikkeling. Ruim 50.000 van deze profielen hebben een achtergrond in de IT. Dit stelt ons in staat om deze IT-talenten tijdens en na het afronden van de studie te volgen en te benaderen voor interessante werkgevers. Het gaat hierbij vaak om unieke kandidaten die latent werkzoekend zijn.

Bent u op zoek naar starters of young professionals in de ICT? En wilt u kennis maken met ambitieuze kandidaten voor uw organisatie?

Verstuur vandaag nog vrijblijvend uw vacature en onze consultants nemen contact met u op. Bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer 020-3118290.

Bent u benieuwd naar onze tarifering? Bereken vrijblijvend uw tarief met onze tarievencalculator.