Doorzoek de F.A.Q's

Werving en selectie voor banken en verzekeraars?

YoungCapital Professionals, zustermaatschappij van StudentenWerk, is dé specialist in de werving en selectie, het uitzenden en het detacheren van starters en young professionals in de financiële sector en het verzekeringswezen.

YoungCapital Professionals heeft exclusief toegang tot de grootste online database van jong talent van Nederland met een bereik van bijna 1,5 miljoen actieve profielen. YoungCapital Professionals werkt met een systeem dat de kandidaten volgt in hun ontwikkeling. Ongeveer 65.000 van deze profielen hebben een financiële of administratieve achtergrond. Dit stelt ons in staat om deze talenten tijdens en na het afronden van de studie te volgen en te benaderen voor interessante werkgevers. Het gaat hierbij vaak om unieke kandidaten, die latent werkzoekend zijn.

Bent u op zoek naar starters of young professionals in de finance? En wilt u kennismaken met ambitieuze kandidaten voor uw organisatie?

Verstuur vandaag nog vrijblijvend uw vacature, en onze consultants nemen contact met u op. Bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer 020-446 33 78.