Vacatures Bijles Geven

Bjiles vacatures voor studenten

Er zijn 6 bijles vacatures.

Parttime bijles geven is een goede manier om je vaardigheden te ontwikkelen terwijl je anderen helpt. Het is erg populair omdat het flexibiliteit biedt, waardoor je het gemakkelijk naast je studie kan doen! Je kan zelf je eigen tarief vaststellen. Bekijk de bijles vacatures hieronder en begin met solliciteren!


Hoe is het om bijles te geven als student?

Wil je bijles geven als student? Dan moet je wel een passie hebben voor een vak! Misschien studeer je nu Engelse Taal en Literatuur aan de universiteit, waarom overweeg je het niet om Engels bijles te geven? Of misschien studeer je wel geschiedenis, dan kan je zo geschiedenis bijles geven! Het fijne aan bijles geven is dat je niet eens een onderwijs opleiding moet hebben. Daarnaast kan je bijles aan huis geven, maar ook online bijles geven. Wat je ook kiest, je moet geduld hebben en creatief zijn om bijles te geven aan anderen.


Wat is er nou zo leuk aan het bijles geven als student? De vrijheid! Je hebt de vrijheid om te kiezen wanneer, waar en hoeveel uren je wilt werken. Het enige wat je nodig hebt als je online bijles wilt geven is een laptop en wifi! Is bijles geven toch niet jouw ding? Bekijk dan al onze andere vacatures!

Meer informatie

Bijbaan in Bijles en/of privéles door heel Nederland

Top Job

Online bijles & privéles; banen in heel Nederland bij Superprof

Top Job

Online Taaldocent bij Preply

Top Job

Vrijwilligerswerk: huiswerkcoach of voorlezer

Vrijwilligerswerk als trainer, leraar of coach

Online Taaldocent bij Preply