Testimonials StudentJob

Hieronder vind je enkele referenties van klanten die onze vacaturebank eerder hebben gebruikt.

subway

"Ik kan iedereen StudentJob aanraden voor het werven van personeel, gewoon omdat het werkt!"

Ka Chun Tsang, Owner Subway Nieuwegein en Maarsen

Axxicom

"Voor elke organisatie die snel op zoek is naar personeel en service hoog in het vaandel heeft beveel ik StudentJob ten zeerste aan! Op service gebied ervaar ik de dienstverlening als prettig, de accountmanagers zijn goed, behulpzaam en vriendelijk. Als ik moet aangeven waar ik het meest tevreden over ben, dan is dat de behulpzaamheid van de accountmanagers en de snelheid van de dienstverlening. De kwaliteit van kandidaten bij StudentJob is prima in orde!"

Arena Wong, HR manager bij Axxicom

Teleperformance

"Via StudentJob hebben wij zeer diverse instroom van sollicitanten. Van MBO kader kandidaten tot universitair opgeleide kandidaten StudentJob biedt het allemaal. De service van de accountmanagers is perfect, ze zijn altijd goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Door de snelheid waarin er via StudentJob gereageerd wordt op onze vacatures vullen wij deze erg vlot in. Wij waren positief verrast over het resultaat. Zelfs internationale vacatures die niemand ingevuld heeft gekregen, heeft StudentJob vervuld! Ik kan StudentJob zeker aanraden en heb dit ook gedaan bij onze Europese vestigingen."

Kim Vollebregt , Recruiter bij Teleperformance

Klien

“StudentJob denkt actief mee!”


"Het werven via StudentJob werkt goed en snel. De website is in het gebruik zeer toegankelijk en ongecompliceerd. Zo word je bijvoorbeeld automatisch bericht wanneer sollicitanten reageren op de vacature. Dit is handig en zorgt ervoor dat je continu op de hoogte bent van de status van de vacature. De reacties liggen hoog en het aanwezige team denkt goed mee in de wervingsbehoefte. Zo wordt er regelmatig contact opgenomen en er wordt actief meegekeken naar het succes van de vacatures. Wij hebben middels de diensten van StudentJob al meerdere goede mensen in dienst genomen."

Raymond Kouwenberg, eigenaar, Klien BV

La place

“Na vergelijkingen kiezen we voor StudentJob.nl!”


"De personeelsbehoefte van La Place bestaat uit een deel vast personeel en een deel flexibel inzetbaar personeel, meestal studenten. Wij hebben gemerkt dat deze generatie vooral gebruik maakt van internet en massaal van StudentJob. Sinds 2008 werken wij er nauw mee samen omdat wij landelijk gevestigd zijn en StudentJob ook in heel Nederland een goed resultaat heeft laten zien: meer dan 100 vervulde vacatures."

Niels Gerritse, manager P&O La Place Nederland

CPM

“Altijd kandidaten via StudentJob.nl!”


"StudentJob helpt ons met de instroom van nieuwe enthousiaste kandidaten voor de CPM-masterclass en voor onze salespromotie vacatures. Wij krijgen onze parttime vacatures altijd ingevuld met behulp van Studentjob.nl. De site heeft bewezen deze instroom op landelijk niveau te kunnen realiseren wat perfect aansluit op onze landelijke operatie: meer dan 1000 vervulde vacatures."

Ralph Berk, Client Service Director, CPM Nederland

Republicm

“Gewoon goede service”


"Aan mijn ervaring met Studentjob heb ik een goed gevoel over gehouden. Wij werven via StudentJob voortdurend goede kandidaten. Het aantal reacties op onze vacatures is hoog.

Er wordt altijd goed meegedacht over hoe wij wervingsdoelstellingen behalen. De accountmanagers zijn goed bereikbaar, professioneel en prettig in de omgang. StudentJob is daarnaast overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Kortom, StudentJob vervult onze vacatures snel en op een zeer aangename manier!"

Laurens Brantsen, Officer Operations, Republic M! Nederland B.V.

Voor de beste deal nemen wij graag contact met je op

*
*
*