Je ziet een leuke vacature, drukt enthousiast op de solliciteer-knop en dan: een paniekmomentje. Je cv dateert namelijk uit de middeleeuwen, of, erger nog, je hébt helemaal geen cv. No worries! Met onze cv-builder maak je binnen no-time een gratis professioneel cv. Vul de lege velden in, kies één van de lay-outs en klaar ben je. Downloaden en solliciteren maar. Liever die middeleeuwse versie van je cv in een modern jasje steken? Ook geen probleem. Upload je cv en maak deze zo fresh als de prins from Bel Air.

Nog geen cv? Wist je dat je bij ons ook kan solliciteren zonder cv?

BEKIJK DE VACATURES

Waarom wil je eigenlijk zo’n professioneel cv?

Als je solliciteert is het erg belangrijk om een sterk curriculum vitae (cv) te hebben. Recruiters kijken namelijk als eerste naar je cv. Neem bijvoorbeeld StudentJob. Wij verbinden studenten met topwerkgevers, all day every day. En om die match te maken, is een goed cv daarbij onmisbaar. Onze cv-builder voldoet aan alle eisen, en is dus een perfecte tool om dat professionele cv in elkaar te draaien.

Snel gemaakt en gratis te downloaden

Je kunt de cv-builder van StudentJob gratis gebruiken, zodat je snel aan de slag kunt met jouw professionele cv. Je bent niet gebonden aan één suffig template, maar hebt verschillende opties. En de volgorde van je cv kun je gewoon veranderen. Ook kun je extra tekstblokken toevoegen waarin je bijvoorbeeld iets over jezelf vertelt. Done? Download je nieuwe cv gratis als pdf-bestand.

Een 100% compleet cv

Ben je eigenlijk al tevreden over een cv dat je eerder hebt gemaakt, maar weet je niet zeker of je (bestaande) cv compleet is? Upload het document dan in onze cv-builder. De cv-builder kan jouw cv namelijk lezen. Huh? Ja, echt. De tool checkt of al je persoonlijke gegevens erin staan, en of je jouw opleidingen en cursussen in een logische volgorde hebt getypt. Zie je lege vakjes na de check van de cv-builder? Dan mist er nog wat informatie en kun je dat zonder moeite aanvullen. Simpel, toch?

Hoe ziet een goed cv eruit?

Krijg je alleen maar complimenten van recruiters over jouw cv? Of heb je juist het idee dat je cv linea recta in de prullenbak belandt? Kortom: hoe ziet een goed cv eruit, en wat zet je erin? Good question. Is het feit dat je vijf keer de Dam tot Damloop hebt uitgelopen relevant? Of die wereldreis van elf maanden, waarin je ook vrijwilligerswerk hebt gedaan? En zet je wel of niet op je cv dat je gestopt bent met je studie? Check het antwoord op deze vragen bij onze sollicitatietips. Hier vind je de beste tips voor als je jouw cv aan het maken of updaten bent. Maar deze pagina bereidt je óók voor op de next step: dat sollicitatiegesprek nailen.