Populaire Studenten Vacatures

Populaire Studenten Vacatures

Ontdek de beste parttime banen of vind de perfecte zomerbaan bij jou in de buurt. Bekijk de populaire vacatures voor studenten hieronder en wie weet? Misschien vind je jouw toekomstige baan!

Schoonmaker

Als je op zoek bent naar een baan met flexibele werktijden en een bovengemiddeld salaris, dan is schoonmaakwerk perfect voor je! Bekijk de schoonmaak vacatures en je kunt meteen aan de slag bij jou in de buurt!

Schoonmaak Vacatures

Thuiszorg

Ben je iemand die zichzelf het liefst wil inzetten voor anderen en wat voor ze wil betekenen? Ontdek dan onze thuiszorg vacatures!

Thuiszorg Vacatures

Ouderenzorg

Heb je ervaring in de zorg en wil je nu het liefst je verpleegtechnische vaardigheden ontwikkelen binnen de ouderenzorg? Bekijk dan onze vacatures in de ouderenzorg en ontdek je mogelijkheden!

Ouderenzorg Vacatures

Gehandicaptenzorg

Wil jij verschil maken in de levens van een verstandelijke gehandicapten en betrokken zijn bij hun leven? Dan zijn onze vacatures in de gehandicaptenzorg perfect voor je!

Vacatures Gehandicaptenzorg

Winkelmedewerker

Werken in een winkel is de perfecte baan voor een student die graag sociaal is. Het is een populaire functie en wij hebben daarom ook een ruim aanbod aan vacatures als winkelmedewerker!

Winkelmedewerker Vacatures

Logistiek Medewerker

Houd je van afwisseling en wil je te maken krijgen met verschillende soorten taken? Zoek niet verder! Bekijk de logistieke vacatures en begin je nieuwe baan als logistiek medewerker!

Logistiek Medewerker Vacatures

Horeca Medewerker

Werken in de horeca is de perfecte bijbaan als student, vooral als het je eerste baan is. Houd je ervan om in een levendige omgeving te werken? Bekijk dan de horeca vacatures bij jou in de buurt!

Horeca Vacatures

Bijles Geven

Zou je graag een uitdaging aan willen gaan terwijl je anderen helpt? Door bijles te geven kan dit! Bekijk onze bijles vacatures en verdien wat extra!

Vacatures Bijles Geven

Thuiswerk

Heb je een druk leven en komt het niet altijd uit om te reizen naar je werkplek en vervolgens weer terug? Bekijk dan onze thuiswerk vacatures en misschien zit er wel iets tussen voor jou!

Thuiswerk Vacatures

Customer Service Medewerker

Een baan als customer service medewerker is perfect voor studenten die ervan houden om met anderen te werken! Bekijk onze customer service vacatures als je je customer service carrière wil starten!

Customer Service Vacatures

Sales Medewerker

Ben op je op zoek naar een uitdaging en houd je ervan om mensen te overtuigen? Bekijk dan snel onze sales vacatures en wie weet zit er wel iets tussen voor jou!

Sales Vacatures

Koerier

Houd je ervan om op pad te zijn en mensen blij te maken? Check onze koerier vacatures en kijk of er voor jou iets tussen zit.

Koerier Vacatures