Leerling bediening Hemel & Aarde in Utrecht

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

32 uur per week

Beschrijving

Hey topper! Meer leren over hoe jij in een topper wordt in de bediening binnen het luxe segment? Bij Hemel & Aarde leren wij jou alle kneepjes van het vak. In dit mooie restaurant leer jij op culinaire wijze onze gasten te bedienen.

Jouw werkplek

Hemel & Aarde is een high-end restaurant met grote ambitie! Onze maître Marco Westra is bekroond tot gastheer van het jaar bij de Gault & Millau Awards en met een score van 14,5 zijn we een van de best beoordeelde restaurants van de provincie Utrecht. De keuken is voornamelijk seizoen georiënteerd met een sterke focus op groente. Vis en vlees hebben een begeleidende rol in de menu’s. Wil je leren van de beste, in de keuken of als gastheer? Dan ben je bij Hemel & Aarde aan het juiste adres.

Jouw team

In het restaurant werk je met een team van ongeveer 8 collega’s onder leiding van maître en SVH Meestergastheer Marco Westra. In de keuken werk je met een team van ongeveer 12 collega’s onder leiding van chef kok Rene van der Weijden. 

Jouw functie

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten.

Wat ga je doen?

  • Bereiden of uitserveren van de meest exclusieve gerechten en verse producten;
  • Efficiënt en effectief plannen;
  • Producten laten aansluiten bij de wensen van de gast en meedenken over de menukaart en het adviseren van gerechten;
  • Veiligheidsvoorschriften en richtlijnen op het gebied van hygiëne en werkomstandigheden.
Jouw ingrediënten

  • Je volgt minimaal een gerelateerde MBO 3 opleiding;
  • Je volgt een gerelateerde BBL of BOL opleiding en je wilt graag een operationele stage;
  • Volg je een BOL opleiding? Dan loop je ongeveer 12 weken of 1 a 2 dagen per week stage bij ons;
  • Volg je een BBL opleiding? Dan loop je een heel jaar ongeveer 32 uur per week stage bij ons;
  • Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het vak;
  • Je wilt DE kneepjes van het vak leren van onze professionals;
  • Het aantal uur dat je bij ons stage komt lopen is in overleg. We hebben flexibele werktijden van 07:00 - 23:00 uur. Werkdagen zijn in overleg met school en student.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze

 Social Return 

pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!

Academy

Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.

Benefits at work

Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding

Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

Vermaat Vol Verrassingen

Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

En nog veel meer....

En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

  • Eerste gesprek
    We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

  • Tweede gesprek
    Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

  • Aanbod
    Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

  • Aan de slag
    We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-03-2024

Utrecht | Horeca vacatures | Vacatures horeca medewerker | Stage | Middelbare school

Solliciteer nu

Deel deze vacature

We heten wel StudentJob, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.