TOP JOB

Stagiair Data Academy in Utrecht

24 - 36 uur per week

Beschrijving

Wil jij helpen om NS meer datagedreven te laten werken? Kom dan werken bij de Data Academy van DIA!

Daarom wil jij als stagiair bij NS werken
De Data Academy is op zoek naar een Power Apps stagiair! Binnen de afdeling Data, Innovatie en Analyse (DIA) van NS werkt de Data Academy aan het ontwikkelen, organiseren en coördineren van data-gerelateerde opleidingen. Het opleidingsaanbod varieert van klassikale trainingen die door collega’s worden gegeven tot ingekochte e-learnings, over onderwerpen van data-security tot data-tools. Zowel binnen als buiten de afdeling DIA weten NS-medewerkers de Data Academy te vinden en daarom willen we graag groeien!

Dit ga je doen als stagiair
Ons opleidingsaanbod bieden we aan collega’s aan via een, zelf ontwikkelde, Power App. Medewerkers zien in de Power App ons aanbod, kunnen zich daar in- en uitschrijven, zien hoe hun trainingsprogramma er uit ziet, en kunnen het trainingsmateriaal bekijken. Via verschillende flows die gebouwd zijn in Power Automate ontvangen gebruikers en trainers na een inschrijving een bevestiging en na een training een feedbackformulier. Groot nadeel: de Power App is gebouwd vanuit een technisch perspectief, en niet vanuit het gebruikersperspectief. Daarom zijn we op zoek naar een stagiaire die deze Power App en de achterliggende Power Automate flows eens flink onder handen wil nemen. Binnen de mogelijkheden die Power Automate, Power Apps en Sharepoint je bieden en de randvoorwaarden die binnen de NS omgeving gelden krijg je de vrije hand in het ontwikkelen van een nieuwe app. Je stelt samen met gebruikers en stakeholders een functioneel ontwerp en later een technisch ontwerp op, en gaat daarna aan de slag met bouwen. Als eindresultaat lever je een nieuwe Power App op, waarmee we in de toekomst ons trainingsaanbod aan medewerkers kunnen presenteren. Om dit project tot een goed einde te brengen herken je je in de volgende eigenschappen:

  • Snel van begrip
  • Communicatief sterk
  • Creatief
  • Energiek
  • Proactief

Dit zijn de functie-eisen
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van en aantoonbare ervaring in het werken met Microsoft Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI);
  • Gedegen kennis van en aantoonbare ervaring in het werken met Office 365 tooling, specifiek Teams, Outlook en Sharepoint;
  • Beschikbaar voor een (afstudeer-)stage tussen de 16 en 24 weken.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen de 350 en 500 euro per maand;
  • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken;
  • Super behulpzame én enthousiaste collega’s die vaak met elkaar gaan borrelen;
  • De mogelijkheid om je aan te melden bij YoungNS waarbij je kennis kunt maken met andere stagiair(e)s en young professionals binnen de bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Bel de stagedesk via 088-6713633 of mail naar

stagedesk@ns.nl

.

Goed om te weten:
  • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
  • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hier ga je werken
Op loopafstand van station Utrecht Centraal bundelen ruim 300 collega’s van de afdeling Data, Innovatie & Analyse (DIA) hun krachten. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. Als stagiaire ben je onderdeel van het Data Academy team. Dit enthousiaste en vrolijke team heeft een echte spilfunctie op de afdeling, een open houding naar andere collega's en er is altijd ruimte voor ludieke afdelingsactiviteiten. We werken minimaal 1 dag per week op kantoor. De andere dagen kan thuis gewerkt worden, maar op kantoor kan altijd.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
24 - 36
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-04-2024
Solliciteer nu

Deel deze vacature

We heten wel StudentJob, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.