Werken bij Libéma betekent:

  • Een goed salaris verdienen met leuke extra’s, zoals interne trainingen en gratis toegang tot onze attractieparken;
  • Werken met enthousiaste collega’s die jou graag alles leren over de verschillende takken van ons bedrijf;
  • Werken in een bruisende omgeving, Libéma kent zeer veel diversiteit in haar producten en merken waardoor jouw werkdag nooit hetzelfde is;
  • Hard werken met een dolletje tussendoor op toplocaties zoals; Beekse Bergen, Aviodrome, Expo Haarlemmermeer en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch!

Vacatures bij Libéma

0

Vacatures

Filters

De mooiste tijd beleef je bij Libéma

Libéma is meer dan alleen één van de grootste leisure concerns van Nederland! Wij zijn de overkoepelende organisatie van onder andere; Beekse Bergen, Aviodrome, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Expo Haarlemmermeer en nog veel meer! Wij zijn dan ook een team van ruim 1000 gepassioneerde en trotse medewerkers. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s die passie hebben voor de recreatiebranche en alle dienstverlening daaromheen. Of het nu een evenement is waar je aan bijdraagt of gasten ontvangt in onze attractieparken, word je eigen belevingsmanager zodat iedereen, inclusief jijzelf, de mooiste tijd beleeft!

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige StudentJob vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.