Beveiliging vacatures

Er zijn 6 Beveiliging vacatures gevonden.

Jouw stad een beetje veiliger maken. Dat is jouw doel als beveiliger. Bij StudentJob vind je verschillende beveiliging vacatures door het hele land. Treed jij daadkrachtig op als dat nodig is en sta je stevig in je schoenen? Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou. Scrol naar beneden en vind de beveiliging vacature die bij je past.

Werken als beveiliger

Met de beveiliging vacatures kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld tijdelijk aan de slag als event beveiliger in het hoogseizoen om lekker bij te verdienen. Ben jij een gediplomeerde beveiliger? Mogelijkheden genoeg om door te groeien. Of wat dacht je van een baan als beveiligingsadviseur of een leidinggevende functie in de beveiliging? In alle gevallen geldt: safety first. Maar misschien heb jij nog veel meer talenten dan beveiligen alleen. Combineer bijvoorbeeld je gastvrijheid met beveiliging als security host(ess). Of beantwoord alle vragen van bezoekers van een parkeergarage. Check snel onze afwisselende beveiliging vacatures.

Parttime en fulltime beveiliging vacatures

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schep je orde in de chaos? Dan is een baan als beveiliger misschien wel iets voor jou. Maar als je écht geboren bent voor een baan in de beveiliging weet je dat er meer bij komt kijken. Flexibiliteit bijvoorbeeld. Er zijn 24/7 beveiligers nodig, dus jij vindt het niet erg om af en toe ook in het weekend of ’s nachts te werken. Zo kun je deze bijbaan ook goed combineren met je studie of een andere baan. Spreek je ook nog een woordje over de grens? Dan heb je een streepje voor. Met jouw Engelse of Duitse taalskills kun je aan de slag in een internationale werkomgeving zoals een luchthaven, hotel of op een groot evenement.
Overtuigd? Solliciteer dan snel op een van de beveiliging vacatures bij StudentJob. Wie weet kun je binnenkort al aan de slag bij een werkgever die bij je past.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Waar kan je werken als beveiliger?

    Als beveiliger kan je werken bij bedrijven, evenementen, luchthavens, overheidsinstellingen, winkelcentra, musea en andere publieke plaatsen.

  • Waarom werken als beveiliger?

    Als beveiliger heb je de verantwoordelijkheid om mensen te beschermen en een veilige omgeving te creëren. Het werk kan ook flexibel zijn en biedt kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien.

  • Wat is het salaris van een beveiliger?

    Het salaris van een beveiliger is afhankelijk van de werkgever, locatie en ervaring. Het gemiddelde startsalaris ligt tussen de €1.500 en €2.000 per maand, maar kan oplopen tot €3.000 per maand met meer ervaring.

Kom werken als centralist bij KPN in Ede

Werken op festivals: De leukste bijbaan die er bestaat!

Verdien €16,16 als Centralist voor NS in Utrecht

Veiligheidsmedewerker in Lelystad

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime beveiligingsmanager bij ministerie van Defensie in Den Helder

Word beveiliger in onze pool en vind leuk beveiligerswerk