Bouw vacatures

Er zijn 11 Bouw vacatures gevonden.

Houd jij van aanpakken en zie jij jezelf al op een bouwplaats staan? Of werk jij liever op kantoor waar je jouw kennis van civiele techniek eindelijk eens in de praktijk kunt brengen? Zoek dan niet verder, want bij StudentJob vind je een groot aanbod aan bouw vacatures. Van parttime studentenbanen tot fulltime startersfuncties. We have it all. Check ons aanbod en vind de bouw vacature die bij je past.

Werken in de bouw

Stroop je mouwen maar op, want wanneer je kiest voor een van de bouw vacatures van StudentJob moet je echt aan de bak. ‘Verveling’ komt in jouw woordenboek niet meer voor. Dat vind jij alleen maar fijn, want jij bent een leergierige student of enthousiaste vakman of -vrouw die toe is aan een (nieuwe) uitdaging. Ga tijdelijk aan de slag als hulpmonteur en laat zien wat je kan met een torx of platte schroevendraaier. Of werk in het zonnetje bij een hoveniersbedrijf en verdien een lekker zakcentje bij. Liever creatief aan de slag? Misschien is een fulltime baan als houtbewerker dan iets voor jou. Voor een Handige Harry als jij is er altijd een leuke baan in de bouw te vinden. Bekijk onze actuele bouw vacatures en solliciteer meteen.

Bouw vacatures voor starters en professionals

Volg jij een studie in de richting bouwkunde of civiele techniek? Of heb je juist al een paar jaar ervaring op zak en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Bij StudentJob vind je veel leuke bouw vacatures voor studenten en starters, maar ook voor professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Adviseer klanten op bouwkundig gebied als helpdeskmedewerker. Of ga aan de slag als kwaliteitsmedewerker bij een stenenproducent. Binnen de bouw kun je alle kanten op en zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg. Bij StudentJob hebben we interessante bouw vacatures voor iedereen met een technische of bouwkundige achtergrond. Check hieronder of er iets voor jou tussen zit.

Meer informatie

Assistent(en) hoveniersbedrijf students wanted! in Den Haag

Top Job

Parttime of fulltime bouwkundig adviseur in Amersfoort

Fulltime vakspecialist bij Woning op Maat in Rotterdam en Amsterdam

Fulltime commercieel medewerker bouwmaterialen in Den Haag

Werken als junior projectleider Smart Buildings in Sliedrecht

Start nu als fulltime Dakdekker in Son en Breugel

Fulltime hulpmonteur in Ossendrecht

Fulltime hulpmonteur in Bergen op Zoom

Fulltime hulpmonteur in Vlijmen

Vrijwilligerswerk: Handige Harry? Word klusjesman of -vrouw

Ga aan de slag als freelancer voor sjouw en montageklussen via YoungOnes