Bouw vacatures

Er zijn 44 Bouw vacatures gevonden.

Ben je geïnteresseerd in bouw vacatures en zie je jezelf al op een bouwplaats staan? Of geef je de voorkeur aan werken op kantoor, waar je jouw kennis van techniek eindelijk in de praktijk kunt brengen? Zoek dan niet verder, want bij StudentJob hebben we een ruim aanbod aan bouw vacatures. Of je nu een student bent die parttime wilt werken of een ambitieuze starter op zoek naar een fulltime functie, we hebben vacatures in de bouw voor iedereen. Zelfs zonder diploma kun je aan de slag in de bouw! Begin vandaag nog met werken in de bouw en vind de bouw vacatures die perfect bij je past.

Werken in de bouw

Stroop je mouwen op, want als je kiest voor de bouw vacatures bij StudentJob, staat hard werken voorop. In jouw woordenboek komt 'verveling' niet voor. Jij bent een leergierige student of een enthousiaste vakman/-vrouw die toe is aan een (nieuwe) uitdaging. Ga tijdelijk aan de slag als monteur. en toon je vaardigheden met een torx- of platte schroevendraaier. Of verdien een lekker zakcentje door te werken bij een hoveniersbedrijf in het zonnetje. Als je liever creatief bezig bent, is een fulltime functie als timmerman misschien wel iets voor jou. Als Handige Harry zoals jij, is er altijd een leuke baan in de bouw te vinden. Bekijk onze actuele bouw vacatures en solliciteer meteen.

Bouw vacatures voor professionals

Op zoek naar nieuwe uitdagingen in de bouwsector? Bij StudentJob hebben we een uitgebreid aanbod aan bouw vacatures speciaal voor professionals. Of je nu een ervaren vakman bent of al enige tijd werkzaam bent in de bouw, wij hebben de perfecte mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met ons diverse aanbod aan bouw vacatures vind je zeker een functie die aansluit bij jouw expertise en ambities. Van projectleider tot bouwcoördinator en van architect tot bouwkundig tekenaar, er zijn volop mogelijkheden om jouw talenten en vaardigheden in te zetten binnen de bouwsector. Ontdek bij StudentJob de uitdagende bouw vacatures die passen bij jouw professionele groei en ontwikkeling. Neem actie en zet vandaag nog de eerste stap naar een carrière in de bouw!

Werken in de bouw zonder diploma

Ben je enthousiast over werken in de bouw, maar heb je geen diploma? Geen zorgen! Bij StudentJob geloven we dat iedereen de kans verdient om in de bouwsector te werken, ongeacht het opleidingsniveau. Er zijn talloze instapmogelijkheden beschikbaar waar je kunt beginnen en jezelf kunt ontwikkelen. Van bouwhulp tot timmerman en van betonreparateur tot schilder, er zijn diverse bouw vacatures waar je zonder diploma aan de slag kunt. Bij StudentJob helpen we je graag om jouw passie voor de bouw om te zetten in een succesvolle carrière. Ontdek de mogelijkheden en groeipotentie die werken in de bouw zonder diploma te bieden heeft. Start jouw carrière in de bouw zonder diploma en bouw aan een succesvolle toekomst.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Wat verdient een bouwvakker?

    Als bouwvakker kun je een aantrekkelijk salaris verwachten, dat meestal boven het minimumloon ligt. Het exacte bedrag hangt af van je leeftijd, ervaring, vaardigheden en het type bouwproject waar je aan werkt.

  • Waarom werken in de bouw?

    Werken in de bouw biedt de mogelijkheid om betekenisvol werk te doen, indrukwekkende constructies te bouwen en samen te werken in een hecht team, waarbij je elke dag het directe resultaat van je inspanningen ziet.

  • Wat voor banen zijn er in de bouw?

    De bouwsector biedt een breed scala aan banen, zoals timmerlieden, metselaars, loodgieters, elektriciens, bouwhulpen en schilders. Daarnaast zijn er ook functies op het gebied van projectmanagement, architectuur en bouwtechniek.

Wil jij technisch tekenaar in Lexmond worden?

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ben jij de nieuwe Junior Werkvoorbereider voor dit bouwbedrijf? in Lexmond

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word per direct technisch tekenaar in Lexmond

Word per direct calculator in de bouwsector in Lexmond!

Fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Eindhoven

Word fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Leens

Start als fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Haastrecht

Fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Heemstede in Cruquius

Word fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Amsterdam

Parttime weekendhulp bij BMN in Winschoten!

Word fulltime baliemedewerker bij BMN in Franeker

Word parttime bezorger bij BMN in Amsterdam Zuidoost!

Word fulltime verkoopmedewerker bij BMN in Amsterdam!

Word fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Alkmaar

Word fulltime verkoopmedewerker bij BMN in Rhenen

Fulltime verkoopmedewerker bij BMN in Amsterdam-Zuidoost

Word parttime hulpkracht bij Bouwmaat in Sittard!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word hulpkracht bij Bouwmaat in Roermond!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word hulpkracht bij Bouwmaat Den Haag!

Verdien tot 2700,- als verkoopmedewerker in Amsterdam!

Start als Administratief Medewerker in Roermond

Word parttime kassamedewerker bij Bouwmaat in Schiedam!

Ga aan de slag bij Shell: Meld je aan!

Servicemonteur meubelen in Naaldwijk

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Inkoopmanager bij een woningcorporatie in Amsterdam

Word marktkraamzetter in Amsterdam! in Zwanenburg

Word marktkraam plaatser in Amsterdam! in Zwanenburg

Word fulltime monteur bij een distributeur in Amsterdam

(Leerling) Timmerman (Parttime/Fulltime) in Gendt

Kraanmachinist in Utrecht