Chemische vacatures

Er zijn 8 Chemische vacatures gevonden.

Heb jij een passie voor de farmaceutische sector en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Neem dan eens een kijkje tussen de chemische vacatures bij StudentJob. Bij ons vind je relevante bijbanen en startersfuncties in de chemische en farmaceutische sector. Wie weet kun je binnenkort al aan de slag als laboratoriummedewerker of doe je waardevolle werkervaring op bij een apotheek in jouw stad. Check de chemische vacatures hieronder en solliciteer meteen.

Chemische vacatures voor iedereen

Carrière maken in de farmaceutische industrie? Jij hebt misschien al wat ervaring als assistent-laboratoriummedewerker of ziet jezelf in ieder geval wel werken in de wereld van biologie, microscopen en medische recepten. Strikte geneesmiddelen-procedures zijn jou niet vreemd en jij gaat helemaal op in de analyses die je maakt. Bij StudentJob hebben we leuke chemische vacatures door het hele land. Van uitdagende startersfuncties tot leerzame bijbaantjes. Kickstart je carrière als fulltime apotheekmedewerker of medisch analist. Of doe naast je studie al waardevolle ervaring op in het lab als oproepkracht. Check snel welke chemische vacatures op jou staan te wachten bij StudentJob.

Bijverdienen als medewerker laboratorium

Als student biologie of klinische chemie vind jij het maar al te interessant om in een lab verschillende monsters onder de loep te nemen. Witte jas aan, laboratoriumbril op en gaan. Of het nu gaat om bloed-, urine- of wateranalyses: jij kan niet wachten om je kennis in te gaan zetten. Mooi, want op laboratoria door het hele land zijn er regelmatig diverse plekjes vrij. Hier doe je in korte tijd veel ervaring op met laboratoriumwerkzaamheden en verdien je een lekker centje bij. Liever ervaring opdoen met een andere functie binnen deze branche, zoals apotheekmedewerker? Bekijk alle chemische vacatures en ontdek de baan die bij jou past.

Meer informatie

Fulltime bemonsteraar bij een laboratorium in Haarlem

Parttime inpakmedewerker Organon Oss

Bijbaan als huidtherapeut Beautycenter Ayfer in Amsterdam

Financieel administratief medewerker in Almere

Accountmanager buitendienst in Oud Beijerland

Word medewerker medicijnverklaringen in Den Haag bij het CAK

Parttime (student) verpleegkundige onderzoek in Groningen

Productiemedewerker (2 ploegen) in Venray