Chemische vacatures

Er zijn 14 Chemische vacatures gevonden.

Ben jij gepassioneerd door chemie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons vind je een breed aanbod aan chemische vacatures die perfect passen bij jouw interesses en vaardigheden. Of je nu een bijbaan zoekt of aan het begin van je carrière staat, wij hebben de juiste mogelijkheden voor jou. Van chemisch analist tot laborant, er zijn volop kansen om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in de chemische wereld. Bekijk snel onze chemische vacatures en solliciteer vandaag nog om de eerste stap te zetten naar een carrière in de chemie.

Chemische vacatures voor iedereen

Carrière maken in de farmaceutische industrie? Jij hebt misschien al wat ervaring als assistent-laboratoriummedewerker of ziet jezelf in ieder geval wel werken in de wereld van biologie, microscopen en medische recepten. Strikte geneesmiddelen-procedures zijn jou niet vreemd en jij gaat helemaal op in de analyses die je maakt. Bij StudentJob hebben we leuke chemische vacatures door het hele land. Van uitdagende startersfuncties tot leerzame bijbaantjes. Kickstart je carrière als fulltime apotheekmedewerker of medisch analist. Of doe naast je studie al waardevolle ervaring op in het lab als oproepkracht. Check snel welke chemische vacatures op jou staan te wachten bij StudentJob.

Bijverdienen als medewerker laboratorium

Als student biologie of klinische chemie is het lab jouw speeltuin. Met een witte jas en laboratoriumbril ga je vol enthousiasme aan de slag met het onderzoeken van diverse monsters. Of het nu bloed-, urine- of wateranalyses zijn, jij wilt jouw kennis inzetten. Gelukkig zijn er regelmatig plekjes vrij op laboratoria door het hele land. Hier doe je snel waardevolle ervaring op en verdien je een extra zakcentje. Wil je liever ervaring opdoen in een andere functie, zoals apotheekmedewerker? Ontdek alle chemische vacatures en vind de baan die bij jou past.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Wat doe je in een laboratorium?

    In een laboratorium voer je verschillende experimenten en analyses uit om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen en nieuwe ontdekkingen te doen.

  • Hoeveel verdient iemand in die werkt in een laboratorium?

    Het salaris in een laboratorium kan variëren afhankelijk van de specifieke functie en ervaringsniveau, maar over het algemeen verdienen mensen in laboratoriumbanen een redelijk inkomen.

  • Wat zijn chemische banen?

    Chemische banen verwijzen naar banen die te maken hebben met het werken met chemische stoffen, zoals het ontwikkelen van nieuwe materialen, het testen van medicijnen of het uitvoeren van chemische analyses.

Ga werken als laborant in de farmaceutische industrie

Start met een toffe baan als kwaliteitsmedewerker

Ga aan de slag bij een waardevolle baan als chemisch analist

Bijdragen aan de geneesmiddelenindustrie? Ga werken bij MSD

Zorginkoper Intramurale Farmacie in Eindhoven

Pharma Recruiter gezocht voor YoungCapital Eindhoven

Allround schoonheidsspecialist in Hoofddorp

Word transport planner bij Brocacef in Staphorst

Fulltime logistiek planner bij Brocacef in Staphorst

Fulltime logistiek planner gezocht bij Brocacef in Staphorst

Magazijnmedewerker gezocht bij Brocacef in Ede!

Traineeship tot leerkracht in een bèta vak in Rotterdam

Scoor een van de toffe machineoperator jobs

Scoor een baan als microbioloog in de farmaceutische sector