Creatieve vacatures

Er zijn 12 Creatieve vacatures gevonden.

Hé jij daar, creatieveling. Vind jij een doorsnee (bij)baan op kantoor of in een supermarkt maar saai? Misschien zijn de creatieve vacatures bij StudentJob dan precies wat je zoekt. In deze dynamische branche kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld aan de slag als fotograaf, figurant of bij een reclamebureau. Afhankelijk van je talenten, kennis en beschikbaarheid is er van alles mogelijk. Benieuwd welke uitdaging er op jou staat te wachten? Scrol verder of gebruik de filteropties links en vind de creatieve vacature die bij je past.

Werken in de creatieve sector

Ben jij enthousiast, heb jij lef en zit jij altijd vol originele ideeën? Creëer jij de gaafste content of ben jij een grafisch talent? Gooi die skills in de strijd en solliciteer op een van de creatieve vacatures bij StudentJob. Wat dacht je van een fulltime baan als Creative bij een gaaf reclamebureau? Of ga aan de slag als tekstschrijver of fotograaf. Ervaring is mooi meegenomen, maar talent en de drive om te groeien zijn veel belangrijker. Check snel alle openstaande creatieve vacatures en vind jouw favoriet.

Creatieve bijbaantjes

Dacht je dat de creatieve vacatures op deze pagina alleen voor ervaren fotografen en afgestudeerde creatives zijn? Echt niet. Fulltime functies, startersfuncties, vakantiewerk: we have it all. Zo ook creatieve bijbanen. Verdien bijvoorbeeld flexibel bij als parttime webredacteur of zet je eerste stappen in de showbizz als figurant. Met een creatieve bijbaan is het lekker cashen en doe je waardevolle werkervaring op. En dat op een flexibele manier, zodat je genoeg tijd overhoudt voor bijvoorbeeld je studie, eigen bedrijf of gezin. Wil jij dat ook? Keep scrollin’.

Meer informatie

Bioscopen Leiden zoekt een Teamleider

Bioscopen Leiden
Top Job

Bioscopen Leiden is op zoek naar een nieuwe schoonmaker!

Bioscopen Leiden
Top Job

Geneesmiddelenonderzoek PRA-21727X (Vergoeding van € 1.590,-)

Top Job

Administratief medewerker binnen magazijn in Tilburg (20-40 uur)

Full-time SEO copywriter at YoungCapital in Hoofddorp

Postsortering in Zwolle

Word parttime grafisch vormgever in Zwolle

Word parttime grafisch vormgever in Joure

Fulltime junior productmanager duurzame mode in Heemstede

Stage Sales horecaconcepten in IJsselstein

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Onvergetelijk vrijwilligerswerk in Kenia voor projecten met straatkinderen en weeskinderen