Creatieve vacatures

Er zijn 10 Creatieve vacatures gevonden.

Hé jij daar, creatieveling. Vind jij een doorsnee (bij)baan op kantoor of in een supermarkt maar saai? Misschien zijn de creatieve vacatures bij StudentJob dan precies wat je zoekt. In deze dynamische branche kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld aan de slag als fotograaf, figurant of bij een reclamebureau. Afhankelijk van je talenten, kennis en beschikbaarheid is er van alles mogelijk. Benieuwd welke uitdaging er op jou staat te wachten? Scrol verder of gebruik de filteropties links en vind de creatieve vacature die bij je past.

Werken in de creatieve sector

Ben jij enthousiast, heb jij lef en zit jij altijd vol originele ideeën? Creëer jij de gaafste content of ben jij een grafisch talent? Gooi die skills in de strijd en solliciteer op een van de creatieve vacatures bij StudentJob. Wat dacht je van een fulltime baan als Creative bij een gaaf reclamebureau? Of ga aan de slag als tekstschrijver of fotograaf. Ervaring is mooi meegenomen, maar talent en de drive om te groeien zijn veel belangrijker. Check snel alle openstaande creatieve vacatures en vind jouw favoriet.

Creatieve bijbaantjes

Dacht je dat de creatieve vacatures op deze pagina alleen voor ervaren fotografen en afgestudeerde creatives zijn? Echt niet. Fulltime functies, startersfuncties, vakantiewerk: we have it all. Zo ook creatieve bijbanen. Verdien bijvoorbeeld flexibel bij als parttime webredacteur of zet je eerste stappen in de showbizz als figurant. Met een creatieve bijbaan is het lekker cashen en doe je waardevolle werkervaring op. En dat op een flexibele manier, zodat je genoeg tijd overhoudt voor bijvoorbeeld je studie, eigen bedrijf of gezin. Wil jij dat ook? Keep scrollin’.

Meer informatie

Afstudeerstage: Ontwikkel nieuwe sensortechnologie

Top Job

Senior Gebiedsregisseur Bereikbaarheid Utrecht Oost 20-24 u/w

Top Job

Werken op het strand in Zeeland met Pasen, Pinksteren en/of in de zomervakantie in Tilburg

Tijdelijk fulltime chauffeur/ fotograaf voor een mediabedrijf in Amsterdam

Start als grafisch designer €2400 in Tilburg

Pool vacature: Parttime docent in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Parttime docent drama of dans in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Fulltime CAD-tekenaar bij een meubelmaker in Breda

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Onvergetelijk vrijwilligerswerk in Kenia voor projecten met straatkinderen en weeskinderen