Electra vacatures

Er zijn 9 Electra vacatures gevonden.

Twee linkerhanden? Jij? Echt niet. Jij kijkt niet voor niets bij de elektra vacatures van StudentJob. Met jouw technisch inzicht en oplossingsgerichte mindset kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Zelfs in je vrije tijd sleutel je er graag op los. Van je passie je beroep maken? Scrol snel door en ontdek welke elektra vacatures op jou staan te wachten.

Werken als elektromonteur

Tussen onze elektra vacatures vind je veel banen als monteur. Grote kans dat je in no-time een functie vindt die bij je past. Ben jij een echte troubleshooter? Check de vacatures als storingsmonteur eens. Liever veel op pad om controles uit te voeren bij mensen thuis? Onderhoudsmonteur is the job for you. Een rijbewijs B is hierbij wel handig, want jij rijdt in de bedrijfsbus vol gereedschap zelfstandig van klant naar klant. Liever als adviseur aan de slag? Via StudentJob is het allemaal mogelijk. Start binnenkort bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker en help anderen met jouw technologische kennis. Good to know: deze parttime baan is prima te combineren met je studie, gezin of andere baan. Solliciteer vandaag nog op een elektra vacature die bij je past.

Traineeships elektrotechniek

Heb jij nog niet veel werkervaring als onderhoudsmonteur? No worries. Met een beetje technisch inzicht en een enorme drive om te leren kom je al een heel eind. Bij veel bedrijven krijg je zelfs de kans om kosteloos certificaten te behalen zodra je aan de slag gaat. Dankzij trainingen, coaching én praktijkervaring leer je in een razend tempo bij. En je ontvangt ook nog eens een lekker salaris. Niet slecht, toch? Of kickstart je carrière met een betaald werk-leertraject op maat. Jouw ontwikkeling staat centraal. Sounds good? Bekijk snel alle traineeships tussen onze elektra vacatures.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Wat doet een elektricien?

    Een elektricien is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur, zoals verlichting, schakelkasten en bedrading.

  • Welk niveau heb je nodig om elektricien te worden?

    Om elektricien te worden, is meestal een diploma op middelbaar beroepsniveau in de elektrotechniek vereist, zoals een mbo-opleiding.

  • Wat voor banen zijn er in elektra?

    Er zijn verschillende banen in de elektrotechniek, zoals residentieel elektricien, industrieel elektricien, onderhoudselektricien, elektrotechnisch ingenieur en elektromonteur. Daarnaast zijn er ook specialisaties mogelijk in bijvoorbeeld duurzame energie, domotica en industriële automatisering.

Start als ICT medewerker bij een overheidsinstelling in Didam

Junior Estimating Engineer in Pijnacker

Blue Lynx Employment BV

Ga aan de slag als Junior Technician in Nuth!

Werken bij Philips: Spannende Carrièremogelijkheden!

Ontdek de ASML vacatures: jouw volgende carrièrestap.

Word fulltime machinebeheerder in de havens van Amsterdam!

Word beeldscherm monteur bij Dynascan in Almere

Baan als Sitecrew? Help Evenementen Succesvol te Verlopen

Twee rechterhanden? Word fulltime monteur