Electra vacatures

Er zijn 18 Electra vacatures gevonden.

Twee linkerhanden? Jij? Echt niet. Jij kijkt niet voor niets bij de elektra vacatures van StudentJob. Met jouw technisch inzicht en oplossingsgerichte mindset kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Zelfs in je vrije tijd sleutel je er graag op los. Van je passie je beroep maken? Scrol snel door en ontdek welke elektra vacatures op jou staan te wachten.

Werken als elektromonteur

Tussen onze elektra vacatures vind je veel banen als monteur. Grote kans dat je in no-time een functie vindt die bij je past. Ben jij een echte troubleshooter? Check de vacatures als storingsmonteur eens. Liever veel op pad om controles uit te voeren bij mensen thuis? Onderhoudsmonteur is the job for you. Een rijbewijs B is hierbij wel handig, want jij rijdt in de bedrijfsbus vol gereedschap zelfstandig van klant naar klant. Liever als adviseur aan de slag? Via StudentJob is het allemaal mogelijk. Start binnenkort bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker en help anderen met jouw technologische kennis. Good to know: deze parttime baan is prima te combineren met je studie, gezin of andere baan. Solliciteer vandaag nog op een elektra vacature die bij je past.

Traineeships elektrotechniek

Heb jij nog niet veel werkervaring als onderhoudsmonteur? No worries. Met een beetje technisch inzicht en een enorme drive om te leren kom je al een heel eind. Bij veel bedrijven krijg je zelfs de kans om kosteloos certificaten te behalen zodra je aan de slag gaat. Dankzij trainingen, coaching én praktijkervaring leer je in een razend tempo bij. En je ontvangt ook nog eens een lekker salaris. Niet slecht, toch? Of kickstart je carrière met een betaald werk-leertraject op maat. Jouw ontwikkeling staat centraal. Sounds good? Bekijk snel alle traineeships tussen onze elektra vacatures.

Meer informatie

Internship engineering & management in Oudenbosch

Top Job

Ontwikkel jezelf tot certificatie medewerker in Amsterdam

Word fulltime Technical Support Specialist in Diemen

Junior chefmonteur regio Randstad

(Bij)baan bij een elektronica startup? in Broek in Waterland

Start als junior adviseur installatietechniek in Gouda

Wij zoeken een projectengineer elektrotechniek in Gouda

Start als elektromonteur paneelbouw in 's-Gravendeel

Fulltime traineeship tot monteur bij KIVO in Volendam

Storings- en onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina Maasdam

Fulltime Field Service Engineer Professional regio Oost

Fulltime Field Service Engineer Professional regio Utrecht in De Meern

Fulltime projectleider bij een technisch bedrijf in Ijmuiden

Ga aan de slag als monteur bij Vezet in Warmenhuizen

Fulltime service medewerker in Zevenbergen

Per direct starten als monteur bij Nutricia Zoetermeer

Fulltime monteur bij FrieslandCampina Den Bosch

Word storings- en onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina