Electra vacatures

Er zijn 19 Electra vacatures gevonden.

Twee linkerhanden? Jij? Echt niet. Jij kijkt niet voor niets bij de elektra vacatures van StudentJob. Met jouw technisch inzicht en oplossingsgerichte mindset kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Zelfs in je vrije tijd sleutel je er graag op los. Van je passie je beroep maken? Scrol snel door en ontdek welke elektra vacatures op jou staan te wachten.

Werken als elektromonteur

Tussen onze elektra vacatures vind je veel banen als monteur. Grote kans dat je in no-time een functie vindt die bij je past. Ben jij een echte troubleshooter? Check de vacatures als storingsmonteur eens. Liever veel op pad om controles uit te voeren bij mensen thuis? Onderhoudsmonteur is the job for you. Een rijbewijs B is hierbij wel handig, want jij rijdt in de bedrijfsbus vol gereedschap zelfstandig van klant naar klant. Liever als adviseur aan de slag? Via StudentJob is het allemaal mogelijk. Start binnenkort bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker en help anderen met jouw technologische kennis. Good to know: deze parttime baan is prima te combineren met je studie, gezin of andere baan. Solliciteer vandaag nog op een elektra vacature die bij je past.

Traineeships elektrotechniek

Heb jij nog niet veel werkervaring als onderhoudsmonteur? No worries. Met een beetje technisch inzicht en een enorme drive om te leren kom je al een heel eind. Bij veel bedrijven krijg je zelfs de kans om kosteloos certificaten te behalen zodra je aan de slag gaat. Dankzij trainingen, coaching én praktijkervaring leer je in een razend tempo bij. En je ontvangt ook nog eens een lekker salaris. Niet slecht, toch? Of kickstart je carrière met een betaald werk-leertraject op maat. Jouw ontwikkeling staat centraal. Sounds good? Bekijk snel alle traineeships tussen onze elektra vacatures.

Meer informatie

Assistent sensor assemblage in Wageningen

Sigrow BV

Smartphone Technician in Nuth

Fulltime traineeship tot monteur bij KIVO in Volendam

Storings- en onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina Maasdam

Fulltime monteur gezocht voor RSR in Duiven

Word fulltime Field Service Adviseur bij KPN

Word fulltime monteur bij KPN

Word fulltime Installatie Medewerker Buitendienst bij KPN

Fulltime backoffice medewerker bij T-Mobile in Den Haag

Ga aan de slag als monteur bij Vezet in Warmenhuizen

Fulltime monteur bij FrieslandCampina Den Bosch

Word storings- en onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina

Per direct starten als monteur bij Nutricia Zoetermeer

Klantenservice voor Amerikaans elektronica bedrijf in Maastricht

Fulltime servicemonteur bij Welzorg in omgeving Delft

Fulltime servicemonteur bij Welzorg in Amsterdam

Fulltime technisch leidinggevende bij een nachtvisie specialist in Haarlem

Screening Medewerker Smartphones in Nuth

Meld je aan: opleiding tot monteur in de installatietechniek!