Chauffeur vacatures

Er zijn 198 chauffeur vacatures gevonden.

Lijkt het jou leuk om heel Nederland rond te reizen? Dan zijn onze chauffeur vacatures echt iets voor jou. Of je nou op zoek bent naar een parttime werk, een fulltime job of een weekendbaan, StudentJob heeft vast wel een chauffeur job die bij je past. Genoeg bedrijven in Nederland zoeken dagelijks naar nieuwe chauffeurs. Zo is er veel vraag naar studenten die pakketjes of boodschappen willen bezorgen. Je rijdt wat af als chauffeur en maakt tussendoor een praatje met de klanten. Gezellig toch? Check snel onze chauffeur vacatures bij jou in de buurt.

Parttime chauffeur worden als student

Wil je parttime chauffeur worden als student? Dat kan! Sterker nog, je bent hard nodig. Tussen onze chauffeur vacatures staan genoeg parttime opties voor studenten. Vanwege de flexibele uren en grote vraag naar avondpersoneel is het chauffeurswerk goed te combineren met je studie. Tijdens schoolvakanties extra werken? Tuurlijk. Geef het natuurlijk wel van tevoren aan bij je werkgever. Werken als parttime chauffeur brengt ook andere voordelen met zich mee. Je leert bijvoorbeeld hoe je communiceert met klanten. Daarnaast ben je veel onderweg. Dat betekent dat jouw rijkunsten met de dag beter worden. Wil je in de toekomst op zoek naar een andere chauffeur job? Dan staat een parttime baan als chauffeur goed op je cv. Enthousiast? Scrol dan door onze chauffeur vacatures en vind jouw favoriet.


Zonder ervaring werken als chauffeur

Heb je nog geen ervaring als chauffeur? Geen probleem, voor veel chauffeur vacatures is werkervaring niet nodig. Je krijgt altijd de juiste begeleiding. Zo heb je weleens te maken met belangrijke pakketjes of een korte bezorgtijd. Het is dan belangrijk dat je veilig en vlot te werk gaat. Dit leer je allemaal on the job. Met de juiste begeleiding groei je al in een paar maanden tijd uit tot een échte chauffeur professional. Wel heb je één ding nodig voordat je aan de slag gaat: een rijbewijs. Gelukkig hoeft dit niet per se een rijbewijs C of CE te zijn. Op onze website vind je regelmatig chauffeur B vacatures. Staat er vandaag niks tussen het aanbod? maak een account aan en krijg een melding wanneer er een nieuwe chauffeur vacature beschikbaar is.


Solliciteren naar een chauffeur baan

Van plan om te solliciteren op een van onze chauffeur vacatures? Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees voor het solliciteren alle eisen en verwachtingen door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak je cv in orde en schrijf een motivatiebrief. Doe dit op een professionele en eerlijke manier. Want niet alleen jij, maar ook de werkgever wil graag weten met wie zij echt gaan werken. Heb je nog geen cv of heb je tips nodig voor je motivatiebrief? Kijk dan op onze pagina met sollicitatietips. Zo maak je extra veel kans om jouw favoriete chauffeur baan te scoren.


FAQs over Chauffeur vacatures


1. Welk rijbewijs heb ik nodig voor een chauffeur baan?

Om als chauffeur te werken heb je minimaal een rijbewijs B nodig. Als je grotere voertuigen zoals vrachtwagens wilt besturen, is een rijbewijs C of CE vereist. StudentJob biedt allerlei soorten chauffeur vacatures aan met verschillende voertuigen.

2. Wat zijn de werktijden van een chauffeur?

Bepaal voor het solliciteren hoe laat en op welke dagen je wilt werken. Kies bij het solliciteren een bedrijf uit met werktijden die passen bij jouw agenda.

3. Wat doet een chauffeur precies?

Een chauffeur transporteert goederen van de ene naar de andere plek. Dit kan van alles zijn. Denk aan pakketjes van PostNL of boodschappen van Albert Heijn. De chauffeur zorgt ervoor dat alle producten veilig en op tijd aankomen.

De ideale bijbaan als chauffeur bij AB-AZ Studentchauffeurs

Top Job

Een leuke bijbaan als Chauffeur bestelauto in Amsterdam (bijbaan/parttime)

Top Job

Word parttime koerier in Utrecht bij Jumbo

Parttime koerier gezocht bij HelloFresh Ruinerwold

Chill werken als bezorger bij Jumbo in Eindhoven!

Word weekend koerier bij HelloFresh Ruinerwold

Wordt BE-chauffeur bij Bidfood in Hoofddorp

Per direct fulltime chauffeur bij PostNL Den Bosch

Work as a Delivery Driver at HelloFresh Ruinerwold

Tussenjaar? Verdien €13,10 als bezorger voor AH in Leek!

Parttime chauffeur bij PostNL in Goes

€13,10 als bezorger voor AH Online bij Dasko in Enschede

Word glimlachbezorger bij HelloFresh in Nieuwegein!

Word fulltime chauffeur bij HelloFresh in Etten-Leur

Word fulltime koerier bij HelloFresh in Nieuwegein

Word duurzame chauffeur voor HelloFresh in Etten-Leur!

Work as a parttime delivery driver at HelloFresh Nieuwegein

Parttime bezorger gezocht bij HelloFresh Groningen

Word duurzame chauffeur voor HelloFresh in Nieuwegein!

Verdien € 13,89 als fulltime bezorger bij Jumbo regio Utrecht

Word duurzame koerier bij HelloFresh Ruinerwold

Word per direct parttime chauffeur bij HelloFresh in Utrecht

Word parttime koerier bij HelloFresh in Etten-Leur

Work as a courier at Jumbo Middelburg

Word weekend chauffeur bij HelloFresh Nieuwegein

Chauffeur in het weekend bij Hellofresh Etten-Leur gezocht

Work as a courier at Jumbo Bleiswijk

Koerier in het weekend bij HelloFresh Rotterdam gezocht

Parttime rondgassen in een HelloFresh waggie in Rotterdam?

Wordt per direct fulltime bezorger bij Jumbo Bergen op Zoom