Heftruckchauffeur vacatures

Er zijn 12 Heftruckchauffeur vacatures gevonden.

Op StudentJob vind je de beste heftruckchauffeur vacatures. Je krijgt een goed salaris en mag lekker door het magazijn cruisen met je heftruck. Heerlijk toch? Een heftruck- of reachtruck medewerker heeft vaak veel verantwoordelijkheid. Die voertuigen zijn best duur, en ze hebben super veel kracht. Zodra je tegen iets aan rijd, ga je er waarschijnlijk dwars doorheen. De bestuurder moet constant alert zijn en daarom is het heftruck werk niet voor iedereen. Denk je dat je het aan kan? Solliciteer dan hieronder op één van de heftruckchauffeur vacatures bij jou in de buurt.

Soorten heftruckchauffeur vacatures

In principe zijn er 2 soorten heftruckchauffeur vacatures. Vacatures voor een gewone heftruck en vacatures voor een reachtruck. Het tweede is gewoon een heftruck, maar hier zitten de vorken de zijkant van het voortuig. Dit is soms efficiënter omdat sommige magazijnen een stuk minder ruimte hebben tussen hun opslag. Omdat een reachtruck alleen naar voren of achter hoeft rijden hoeft het dus niet om te draaien. Over het algemeen zijn er meer heftruckchauffeur vacatures dan reachtruck vacatures. Dit is omdat heftrucks gewoon erg behendig zijn.


Ervaring opdoen als teamleider

Heb je weinig tot geen ervaring als teamleider? Geen probleem! Er zijn namelijk talloze teamleider vacatures waar je geen ervaring of opleiding voor nodig hebt. Een bijbaan als teamleider staat super goed op je cv en vergoot de kans dat je later sneller wordt aangenomen voor en management functie. Je leert namelijk skills die je niet zomaar op school krijgt. Je elk persoon is anders en dat geldt ook voor jouw team binnen het bedrijf. Je gaat dus echt leren in de praktijk. Dus wil jij solliciteren op een teamleider vacature puur alleen voor de ervaring? Dan is dat helemaal prima!


Parttime heftruckchauffeur vacatures

StudentJob heeft ook een hoop parttime heftruckchauffeur vacatures. Veel bedrijven hebben extra chauffeurs nodig voor de ochtend- avond- en weekend shifts. Omdat die shifts vaak niet de hele dag duren zijn deze dus ideaal voor parttime heftruckchauffeurs. Je kunt dus het heftruck werk er goed combineren met bijvoorbeeld een studie. Moet jij ‘s ochtends en ‘s middags naar school? Solliciteer dan op een parttime heftruckchauffeur vacature en werk alleen in de avonden. Zo kun je dus direct na school aan het werk. Op die manier kun je studeren én geld verdienen tegelijkertijd.


Heb ik een opleiding of ervaring nodig?

Dat verschilt per heftruckchauffeur vacature. Veel bedrijven vragen om een heftruckcertificaat. Om deze te halen betaal je zo een €200. Vaak wordt dit bedrag vergoed door je werkgever. Heb je dus geen heftruck certificaat? Geef dit aan bij je sollicitatie en vraag je werkgever of het vergoed wordt. Dan bespaar je dus heel makkelijk wat geld. De opleiding voor een heftruckchauffeur duurt meestal maar 1 of 2 dagen en bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte. Zodra je slaagt voor beide gedeeltes mag je voor ruim 4 jaar heftruck rijden.


Hoe solliciteer ik op een heftruckchauffeur vacature?

Solliciteren op een heftruckchauffeur vacatures is super makkelijk. Scrol hierboven tussen alle vacatures die op onze website staan en klik op degene die het meest bij je past. Ligt het bedrijf vlakbij? Is het loon goed? En passen de werktijden bij mijn rooster? Zodra je antwoord hebt op die vragen kun je solliciteren op een heftruckchauffeur vacature. Wil je de kans vergroten dat je wordt aangenomen? Bereid je dan voor op je sollicitatie. Lees bijvoorbeeld over hoe je een cv en sollicitatiebrief schrijft. Ook kun je erachter komen hoe je de eerste werkdag als heftruckchauffeur overleeft.


FAQ's over heftruckchauffeur vacatures


Wat is het salaris van een heftruckchauffeur?

Een heftruckchauffeur verdient meestal tussen de €12 en €14 per uur. Omdat in de logistiek vaak toeslagen worden gegeven, kan een heftruckchauffeur in een magazijn tot wel €25 per uur verdienen in het weekend.

Zijn er parttime heftruckchauffeur vacatures?

Zijn er parttime heftruckchauffeur vacatures? Op StudentJob vind je talloze parttime heftruckchauffeur vacatures. Omdat bedrijven flink op zoek zijn naar medewerkers voor de avond- en weekend shifts, zijn er dus genoeg parttime functies beschikbaar.

Hoe solliciteer ik op een heftruckchauffeur vacatures?

Heel simpel. Zodra je jouw ideale heftruckchauffeur bijbaan hebt gevonden, druk je op “solliciteer nu”. Vervolgens kun je je cv en motivatie brief insturen en moet je misschien een paar dagen wachten op een reactie.

Fulltime warehouse employee at Allseas in Rotterdam

Word parttime magazijnmedewerker bij FedEx in Eindhoven

Verdien 13,32 als magazijnmedewerker bij FedEx in Elst

Logistiek medewerker bij internationaal bedrijf in Amsterdam

Fulltime Reachtruck- en Heftruckchauffeur in Eindhoven

Start als fulltime magazijnmedewerker bij BMN in Haastrecht

Logistiek medewerker bij Bouwmaat in Apeldoorn

Start as a full-time logistics employee in Eindhoven in Son en Breugel

Parttime winkelmedewerker (7-16 uur) bij Bouwmaat in Delft

DHL Aviation op Schiphol zoekt fulltime heftruckchauffeurs

Word fulltime heftruckchauffeur bij DHL in Bergen op Zoom

Verdien €20 p/u als freelance heftruck- en/of reachtruckchauffeur!