Projectmanager vacatures

Er zijn 12 Projectmanager vacatures gevonden.

Voor elke branche zijn er wel projectmanager vacatures. Zodra een bedrijf een nieuw project op zet, maak niet uit wat, is er een projectmanager aanwezig. Dit kan een manager zijn die al werkzaam is bij het bedrijf, of iemand die alleen wordt betaald voor dat project en vervolgens weer weg gaat. De skills die je beheerst als projectmanager zijn toepasbaar in elke industrie en daarom ben jij geschikt voor meerdere projectmanager vacatures tegelijk. Dus denk jij dat je de verantwoordelijkheid aan kan? Solliciteer dan hieronder op één van onze projectmanager vacatures bij jou in de buurt.

Soorten projectmanager vacatures

Projectmanager vacatures komen in allerlei soorten en maten. Deze functie is in elke sector te vinden, maar de skills zijn overal toepasbaar. Hier zijn een aantal plekken waar projectmanager vacatures te vinden zijn:

  • vacature projectmanager bouw
  • vacature projectmanager it
  • vacature projectmanager retail
  • vacature hr projectmanager
  • vacature projectmanager techniek
  • vacature digital projectmanager


Parttime projectmanager vacatures

Ben jij nog student of heb je geen interesse in een fulltime contract? Solliciteer dan op één van onze parttime projectmanager vacatures. Bij dit soort vacatures hoef je alleen te werken op de dagen en tijden waarop jij ook echt kan. Heb jij dus school in de middag? Geef dan aan dat je alleen in de avonden wilt werken. Heb je het doordeweeks te druk? Kiest dan voor een projectmanager vacature waarbij je in het weekend kunt werken.


Ervaring opdoen als junior projectmanager

Ervaring als projectmanager is natuurlijk een pré. Maar als je dit niet hebt, ben je geen verloren zaak. Er bestaat namelijk iets genaamd een “junior projectmanager”. Deze titel krijg je wanneer je een beginnende accountmanager bent, of nog niet zoveel ervaring hebt. Het doel is vervolgens om door te groeien tot “senior projectmanager”. Dit is zeker mogelijk. Als junior projectmanager ga je waarschijnlijk een hoop fouten maken. Dit is niet erg. Het meeste leer je namelijk door eerst een keer fout te doen. Doordat het proces een keer fout gaat weet je wat je wat je de volgende keer beter kan doen. Ben jij dus iemand die ervan houdt om ervaring op te doen in de praktijk, en op die manier door te groeien als junior projectmanager? Solliciteer dan hieronder op één van onze projectmanager vacatures.


Solliciteer ik op een projectmanager vacature?

Van plan om te solliciteren op een van onze projectmanager vacature? Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees voor het solliciteren alle eisen en verwachtingen door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak je cv in orde en schrijf een motivatiebrief. Doe dit op een professionele en eerlijke manier. Want niet alleen jij, maar ook de werkgever wil graag weten met wie zij echt gaan werken. Heb je nog geen cv of heb je tips nodig voor je motivatiebrief? Kijk dan op onze pagina met sollicitatietips. Zo maak je extra veel kans om aangenomen te worden op jouw favoriete projectmanager vacature.


FAQ's over projectmanager vacatures


Wat is het salaris van een projectmanager?

Het salaris van een projectmanager verschilt heel erg. Iemand met ervaring kan tot wel tienduizenden euro’s per maand verdienen. Dit is omdat projectmanagers weleens een extra commissie krijgen wanneer een project een groot succes is. Gemiddeld ligt het salaris voor een projectmanager tussen de €2200 en €3000 per maand.

Zijn er parttime projectmanager vacatures?

Ja die zijn er. Denk maar aan projectmanager vacatures voor de avond- en weekend shifts. Een parttime projectmanager vacature is ideaal voor studenten.

Hoe solliciteer ik op een projectmanager vacature?

Aan de bovenkant van deze pagina vind je alle project manager vacatures die we bieden. Zodra je er één tegen komt die bij je past, kun je klikken op “solliciteer nu”. Vervolgens voeg je je cv en sollicitatiebrief toe, en klaar is kees!

Full Time German Account Manager in Almere

Top Job

Start als accountmanager bij een opleidingsbureau in Rotterdam

Start als fulltime Inside Sales Manager in Amsterdam!

Work as a fulltime German Business Developer in Amsterdam

Start as German and Dutch Project Manager in Huizen

Start as Dutch fulltime Inside Sales Manager in Amsterdam!

Fulltime procesbegeleider bij Louwman in Raamsdonksveer

Fulltime projectleider trainingen en congressen in Amsterdam

Fulltime facilitair manager bij een mode-outlet in Halfweg

Start als evenement coördinator bij Achmea in Leiden

Inkoopmanager bij een woningcorporatie in Amsterdam

Fulltime Supervisor bij Sligro in Amsterdam