Salesmanager vacatures

Er zijn 15 Salesmanager vacatures gevonden.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? En weet jij iedereen met je enthousiasme te overtuigen? Bekijk dan onze salesmanager vacatures. Beheers je daarnaast ook de juiste skills om leiding te geven? Dan past de functie salesmanager zeker bij jou! Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe zakelijke kansen en het onderhouden van bestaande klantrelaties. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je klanten op een professionele manier kunt benaderen. Jij zorgt dat alles op de verkoopafdeling op rolletjes loopt! Interessant? Scrol naar beneden en bekijk onze salesmanager vacatures.

Wat doet een salesmanager?

Wat is doet een salesmanager nou precies, en vooral de nadruk op ‘’manager’’? Een salesmanager is verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van het salesteam om verkoopdoelstellingen te behalen. Zo werk je samen met het team om verkoopkansen binnen te halen en klantrelaties te onderhouden. Ook werk je aan het verbeteren van de prestaties van het team door middel van training en ontwikkeling. Dus heb jij leiderschap skills? Bekijk dan onze salesmanager vacatures.

Salesmanager vacatures bij topbedrijven?

Als salesmanager krijg je de kans om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving, waar je jouw salesvaardigheden kunt aanscherpen en succesvol kunt zijn. Is jouw droom om te werken in een topbedrijf? Ga er voor! Bij StudentJob hebben wij interessante salesmanager vacatures openstaan, en misschien zit jouw droombaan er tussen.

Je kan werken voor bedrijven in diverse sectoren, zoals retail, technologie en financiën. Deze bedrijven bieden professionele ontwikkelingsmogelijkheden en de kans om deel uit te maken van een sterk en groeiend team. Zo kan je beginnen als verkoper, doorgroeien naar accountmanager en doorontwikkelen tot salesmanager. Kortom, er zijn veel mogelijkheden. Misschien vind je recruiten wel leuker? Bekijk welke salesfunctie er het beste bij jou past.

Aan de slag als internationale salesmanager

Wil je graag aan de slag als internationale salesmanager? Dan is dit je kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Als internationale salesmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de verkoop van producten en diensten naar verschillende landen en markten. Je werkt goed samen met het sales- en marketingteam om de producten en diensten van het bedrijf aan te passen aan de behoeften van klanten in verschillende regio’s.

Het is een uitdagende en lonende functie, waarbij je de kans krijgt om te werken met verschillende culturen en nieuwe markten te verkennen. Je gaat regelmatig op zakenreis om nieuwe klanten te ontmoeten en bestaande relaties te onderhouden. Vind jij reizen ook leuk? Dan past de functie ‘internationale salesmanager’ zeker bij jou!

Veelgestelde vragen

  • Wat is het salaris van een salesmanager?

    Het salaris van een salesmanager is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de branche waarin je werkt, je ervaring en leeftijd. Over het algemeen verdien je tussen de € 2.500,- en € 6.500,- per maand.

  • Wat doe je als salesmanager?

    Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het salesteam, het ontwikkelen van sales strategieën en het behalen van de verkoopdoelen van bedrijf. Daarnaast zorg je voor het creëren van nieuwe zakelijke kansen en het onderhouden van bestaande klantrelaties.

  • Welke opleiding heb je nodig als salesmanager?

    Per salesmanager vacature verschilt de vereiste opleidingsniveau. Over het algemeen vragen de meeste salesmanager vacatures om een hbo werk- en denkniveau. Maar je kan ook beginnen als verkoper, doorgroeien naar accountmanager en doorontwikkelen tot salesmanager zonder diploma.

Marketing Manager Thuisbatterij in Zwolle

Zonneplan
Top Job

Internship - Account Manager FR in Amsterdam (M/F) in Hoofddorp

Top Job

Full Time German Account Manager in Almere

Top Job

Word Business Developer in Den Dolder

Fulltime teamleider in Zwolle

Fulltime vestigingsmanager in Alkmaar

Fulltime filiaalmanager in Alkmaar

Werken in Spanje? Start als Business Developer in Málaga!

Account Manager bij Kien Label in Belfeld

Start fulltime als partnership manager in Amsterdam!

Start als Fulltime Account Manager B2B in Amsterdam!

Start als accountmanager in Amsterdam

Fulltime ervaren verkoopmedewerker in Rotterdam gezocht!

Start nu als fulltime key accountmanager voor Amsterdam!

Sales Manager (m/f/d) at YoungCapital in Cologne