Hostess vacatures

Er zijn 50 Hostess vacatures gevonden.

Vind jij het leuk om gasten te ontvangen met een warm welkom? En op zoek naar een baan? Dan is een functie als gastvrouw of gastheer wellicht iets voor jou! Neem een kijkje bij de hostess vacatures hieronder. Of het nu gaat om een evenement, een conferentie of een zakelijke bijeenkomst, jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en de gasten tevreden zijn. Met jouw vriendelijke en professionele houding weet je altijd de juiste sfeer te creëren. Lijkt dit jou leuk? Scrol naar beneden voor alle hostess vacatures en solliciteer direct.

Wat betekent hostess?

Wat houdt hostess nou eigenlijk in? Een hostess is iemand die verantwoordelijk is voor het verwelkomen en begeleiden van gasten op verschillende evenementen en bijeenkomsten. Je bent het gezicht van het bedrijf of organisatie! De werkzaamheden dat je uitvoert als hostess zijn het ontvangen van gasten, het vertrekken van informatie, het beantwoorden van vragen en het begeleiden van gasten naar hun bestemming. Dus ben jij klantvriendelijk? Neem dan zeker een kijkje bij alle hostess vacatures.

Hostess worden?

Wil je hostess worden? Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Over het algemeen heb je een Mbo-opleiding of training nodig om hostess te worden. Dit komt omdat je als hostess allerlei verschillende taken uitvoert. Een goede opleiding kan je de nodige vaardigheden en kennis bieden om deze taken uit te voeren en een professionele en gastvrije houding te hebben. Geen opleiding? Wees gerust! Er zijn ook veel bedrijven die interne training aanbieden voor hun hostesses. Bekijk wat de hostess vacatures vragen qua vereiste opleidingen.

Werken als hostess in het buitenland

Lijkt het jou leuk te werken als hostess in het buitenland? Het is een geweldige ervaring om nieuwe culturen te ontdekken, internationale ervaring op te doen en tegelijkertijd geld te verdienen. Of je nu wilt werken in een bruisende stad of op een exotisch eiland, er zijn genoeg opties om te werken als hostess in het buitenland. Als hostess in het buitenland ontmoet je nieuwe mensen en breidt je je netwerk uit, terwijl je tegelijkertijd je CV opbouwt en jezelf uitdaagt. Leuk toch?

Ook zeker niet te vergeten, is dat magazijnwerk een relatief goed betaalde bijbaan is, afhankelijk van de werkgever natuurlijk. Het dus ook nog eens lekker verdienen.
Bekijk of er tussen alle hostess vacatures een baan wordt aangeboden in het buitenland. Of neem een kijkje bij onze buitenland vacatures. Misschien zit er daar iets voor jou tussen?

Veelgestelde vragen

  • Wat houdt hostess in?

    Als hostess ben je een gastvrouw of gastheer die mensen verwelkomt op evenementen of in gebouwen, en hen begeleidt naar de juiste locatie of persoon. Je helpt ook bij de registratie en het oplossen van problemen.

  • Wat verdien je als hostess?

    Het salaris van een hostess varieert afhankelijk van het bedrijf, de locatie en ervaring als hostess. Gemiddeld verdienen hostesses tussen de €12,- en €20,- per uur.

  • Welke opleiding heb je nodig tot hostess?

    Er is geen specifieke opleiding vereist om hostess te worden, maar een diploma in gastvrijheid, toerisme of communicatie kan nuttig zijn. Ervaring in klantenservice of horeca kan ook goed van pas komen. Bekijk per hostess vacature naar welke opleiding er wordt gevraagd.

Event Brand Ambassador bij Butternut Box

Top Job

Personeel gezocht! Kom werken bij Pepperminds!

Top Job

Verdien geld met het invullen van enquêtes vanuit huis!

Top Job

Lekker verdienen? Bij Pepperminds vind je de ideale bijbaan.

Top Job

Office Manager bij Gemeente Amersfoort tot €20 per uur

Wordt horecamedewerker/server bij Wagamama in Roermond!

Top Job

Word salespromotor bij Pepperminds en ervaar de tijd van je leven!

Top Job

Word administratief medewerker/host bij Bol.com in Utrecht

Parttime host bij Nespresso in Eindhoven

Goed geld verdienen? Kom werken bij Pepperminds!

Top Job

Studiestoppers opgelet! People Marketing biedt kansen voor jouw tussenjaar!

Top Job

Parttime online game presenter bij een casino in Den Haag

Winkelmedewerker bij bakkerij in Urmond

Ga parttime werken als host in Amsterdam!

Start als Receptionist bij YoungCapital in Hoofddorp!

Word grondsteward(ess) bij KLM op Schiphol

Verdien 30 euro per uur als Masseuse in Groningen

Amazonas
Top Job

Word fulltime host voor een autodealer in Den Haag

Toffe baan als horecamedewerker bij AFC Ajax in Amsterdam

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Flexibele baan bij KPN als klantadviseur in regio Breda

Flexibele baan als glasvezeladviseur bij KPN regio Rotterdam

Flexibele baan als glasvezeladviseur bij KPN regio Amsterdam

Flexibele baan als glasvezeladviseur bij KPN regio Utrecht

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel in De Cocksdorp

Fulltime steward/stewardess bij Transavia in Rotterdam

Start als steward / stewardess bij Transavia

flexibele baan als promotiemedewerker in Nederland

Host of hostess gezocht bij luxe optiek! in Nijmegen

Jouw mening. Jouw cadeaukeuze!