Receptioniste vacatures

Er zijn 128 Receptioniste vacatures gevonden.

Ben jij op zoek naar de leukste receptioniste vacatures? Dan helpt StudentJob je verder. Hieronder vind je bijbanen zoals nacht receptionist, baliemedewerker en telefoniste. Er is genoeg keus en over het algemeen is het receptie werk goed te combineren met een studie. Ook zijn er talloze werkplekken voor een receptioniste. Denk maar aan een tandartsenpraktijk, ziekenhuis, of hotel. Dus begroet jij alle bezoekers met een glimlach en word jij het visitekaartje van jouw bedrijf? Solliciteer dan hieronder voor een receptioniste vacature bij jou in de buurt.

Soorten receptionist vacatures

Je kunt als baliemedewerker aan de slag op veel verschillende plekken. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar telefoniste vacatures in een hotel of receptioniste vacatures in een ziekenhuis. Misschien wil je aan de slag als baliemedewerker in een tandartsenpraktijk. Het kan allemaal! Het receptie werk is erg gevarieerd en elke dag kom je weer nieuwe mensen tegen. Waar je ook aan de slag gaat, laat altijd je beste kant zien. Jij als baliemedewerker bent het gezicht van het bedrijf, en het eerste wat de bezoeker ziet. Zorg er dus voor dat je altijd respectvol en behulpzaam bent tijdens je shift.


Receptionist vacatures parttime

Ben je student of kun je gewoon niet fulltime aan de slag als baliemedewerker? Dan kun je er ook voor kieze om parttime te werken. Er zijn genoeg bedrijven die op zoek zijn naar een parttime receptioniste of baliemedewerker. Dus kan jij maar 10 uur in de week werken? Of alleen in de avonden? Wees dan gerust. StudentJob heeft genoeg receptioniste vacatures die passen bij jouw agenda. Een parttime contract is dus goed te combineren met je studie.


Heb ik een opleiding of ervaring nodig?

Voor een baan als baliemedewerker heb je meestal geen opleiding of ervaring nodig. Wat er wel vaak wordt gevraagd is een positief en behulpzaam karakter. Je bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf en het eerste wat de bezoekers zien. Als bedrijf wil je een positief beeld uitstralen en een goed imago behouden. Weet je al hoe dit moet of heb jij eerder receptie werk gedaan? Dan is dat natuurlijk een pré. Het bedrijf weet dan dat je al beschikt over de juiste eigenschappen. Heb je nog geen ervaring? Dan is dat geen probleem. Je wordt echt niet in het diepe gegooid en krijgt eerst de juiste begeleiding van jouw werkgever.


Solliciteren op een receptioniste vacature?

Van plan om te solliciteren op een receptie vacature? Dan ben je op het juiste adres. Ga hierboven op zoek naar jouw toekomstige bijbaan als baliemedewerker, nacht receptionist, of telefoniste. Heb je de juiste vacature gevonden? Schrijf dan een sollicitatiebrief en stuur ons je cv. Vergeet ook niet om onze sollicitatietips pagina te bezoeken. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid. En wie weet ga jij binnenkort aan de slag als receptiemedewerker bij jou in de buurt.


FAQ's over receptioniste vacatures


Wat is het salaris van een receptioniste?

Een receptioniste verdient meestal tussen de €11 en €15. Dit kan verschillen vanwege opleidingsniveau, ervaring en toeslagen.

Wat zijn de werktijden van een receptioniste?

Het mooie aan dit beroep is dat het flexibele werktijden heeft. Zo zijn hotels en ziekenhuizen bijvoorbeeld 24/7 open en is er dus altijd wel een baliemedewerker nodig. Op StudenJob vind je allerlei verschillende receptioniste vacatures met andere werktijden. Kies dus eentje uit die past bij jouw agenda.

Hoe solliciteer ik op een receptioniste vacature?

Hierboven vind je alle verpleegkundige vacatures op StudentJob. Zodra je jouw ideale verpleegkundige baan hebt gevonden kun je solliciteren op de vacature. Maak een account aan, stuur je cv en sollicitatiebrief en misschien begin jij binnenkort als verpleegkundige bij jou in de buurt.

De ideale flexibele (bij)baan: telefonisch enquêteur (8-40 uur p.w.) in Rotterdam

Top Job

Interviewers gezocht in Amsterdam, geen verkoop.

Top Job

Word parttime administratief medewerker in Amsterdam

Ga aan de slag als fulltime office manager in Arnhem

Ga aan de slag als Klantenservice medewerker in Bunnik!

Start als fulltime klantenservice medewerker in Arnhem

Start als parttime klantenservice medewerker in Amsterdam

Start nu als office manager in Amsterdam

Werk als office manager bij een adviesbureau in Arnhem

direct fulltime receptionist in Eindhoven

Fulltime klantenservice medewerker in Eindhoven!

Klantenservice medewerker internationaal bij NS in Utrecht

Fulltime secretaresse bij een telecom bedrijf in Eindhoven

Start als parttime helpdesk medewerker in Roosendaal!

Start als fulltime helpdesk medewerker in Roosendaal!

Uitdagende parttime klantenservice job in Amsterdam

Frontoffice medewerker entertainmentbedrijf in Amsterdam

Tijdelijk parttime receptionist in hartje Rotterdam

Aan de slag als fulltime verkoopmedewerker in Utrecht

Werken als parttime receptionist in Utrecht

Receptionist op oproepbasis op Zuidas in Amsterdam

Parttime receptionist entertainmentbedrijf in Amsterdam

Klantenservice medewerker bij fruitleverancier in Amsterdam

Thuiswerken als klantadviseur voor KPN in regio Zoetermeer

Thuiswerken als klantadviseur voor KPN in regio Utrecht

Thuiswerken als klantadviseur voor KPN in regio Arnhem

Vanuit huis klanten helpen voor KPN in regio Apeldoorn

Thuiswerken als klantadviseur voor KPN in regio Leeuwarden

Parttime receptioniste bij Buitenhof in Roosendaal

Start als fulltime klantenservice medewerker in Roosendaal