Operator vacatures

Er zijn 16 Operator vacatures.

Als operator zorg jij ervoor dat alle machines van een bedrijf constant blijven draaien. Zodra de lopende band stopt, ben jij de eerste die een kijkje komt nemen. Met behulp van jouw technisch denkvermogen en skills die horen bij het werk als operator laat je de band zo snel mogelijk weer draaien. Elke seconde telt bij dit vak. Want zodra de machines stoppen, kunnen de medewerkers vaak niets meer doen. Jij moet dit dus gaan voorkomen. Denk je dat je het wel aan kunt? Solliciteer dan hieronder op één van onze operator vacatures bij jou in de buurt.

Soorten operator vacatures

In principe heb je 2 soorten operator vacatures. Procesoperator vacatures en machine operator vacatures. Het verschil tussen deze twee is dat een machine operator verantwoordelijk is voor 1 machine en een procesoperator voor het gehele proces, alle machines dus. Het tweede is dus een stuk ingewikkelder.


Parttime operator vacatures

Omdat veel fabrieken 24 uur per dag draaien, is er bijna altijd een operator aanwezig voor als het proces een keer stil staat. Vanwege die reden moeten er dus ook parttime vacatures worden gecreëerd. Ben jij nog student of kun je gewoon geen hele dagen werken? Dan kun je dus solliciteren op een operator vacature voor alleen in de avond of ochtend.


Heb je een opleiding of ervaring nodig?

Voor de meeste operator vacatures heb je wel ervaring nodig. Vaak wordt er gevraagd naar een technische opleiding of een mbo-diploma. Heb je dit niet is dat vaak geen probleem. Je kunt vaak onder een operator die meer ervaring heeft dan jij. Hij legt je dan uit waar je op moet letten tijdens het werken als operator. Hoogstwaarschijnlijk ga jij dus als beginner aan de slag als machine operator en ga je dus steeds meer ervaring opdoen met verschillende soorten machines. Wanneer je solliciteert op een operator vacature kun je dus verwachten dat je veel nieuwe dingen gaat leren, en je makkelijk door kunt stromen tot procesoperator.


Solliciteer nu op een operator vacature

Van plan om te solliciteren op een operator vacatures? Dan ben je op het juiste adres. Ga hierboven op zoek naar jouw toekomstige bijbaan als machine operator of procesoperator. Heb je de juiste vacature gevonden? Schrijf dan een sollicitatiebrief en stuur ons je cv. Vergeet ook niet om onze sollicitatietips pagina te bezoeken. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid. Wie weet word jij aangenomen voor jouw favoriete operator vacature.


FAQ's over operator vacatures


Wat is het salaris van een operator?

Een operator verdient tussen de €1800 en €3200 per maand. Het salaris wordt hoger naarmate je meer ervaring op doet.

Zijn er parttime operator vacatures?

Jup, die zijn er. Deze parttime operator vacatures zijn ideaal voor studenten en mensen die niet fulltime willen werken.

Hoe solliciteer ik op een operator vacatures?

JHierboven vind je alle operator vacatures op StudentJob. Zodra je jouw ideale operator bijbaan hebt gevonden kun je solliciteren op de vacature. Maak een account aan, stuur je cv en sollicitatiebrief en misschien begin jij binnenkort als operator bij jou in de buurt.

Office Manager bij Gemeente Amersfoort tot €20 per uur

Parttime operator van koffie machines in Arnhem

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime operator koffiemachines in Emmen

Fulltime operator koffie machines in Terneuzen in Hoek

Start als fulltime operator koffie machines in Eindhoven

Start als fulltime operator koffie machines in Doetinchem

Start als fulltime operator koffiemachines in Utrecht

Fulltime operator koffiemachines in Amsterdam

Fulltime operator koffiemachines in Leiden

Start als fulltime operator koffie machines in Den Bosch

Fulltime onderhoudsmonteur regio Amsterdam/Den Haag/Utrecht

Fulltime operator van koffie machines door het hele land!

Fulltime operator van koffiemachines in Utrecht

Logistiek Medewerker in de Ochtend bij DHL Express in Utrecht

Geneesmiddelenonderzoek ICON-21937X (Vergoeding van €2.904,-)

Meewerkend voorman Circulair en Reiniging in Raamsdonksveer