Trainer vacatures

Er zijn 18 Trainer vacatures gevonden.

Wil je niet voor de klas, maar vind je het wel leuk om anderen iets te leren? Ben je communicatief sterk en een echte expert op een bepaald vakgebied? Misschien vind je jouw nieuwe uitdaging dan wel tussen de trainer vacatures van StudentJob. Ga bijvoorbeeld aan de slag als examentrainer of geef bijles aan middelbare scholieren. Of deel je kennis van Office 365 met het personeel van verschillende bedrijven. Iets voor jou? Check de openstaande trainer vacatures en solliciteer eenvoudig met je StudentJob-profiel.

Werken als trainer

Als trainer ben jij de expert. Of je wordt er een, want veel werkgevers bieden jou de kans om een cursus te volgen voordat je aan de slag gaat. De basiskennis heb je natuurlijk al in huis, maar door middel van trainingen of een thuisstudie ga je echt de diepte in. Zo steken niet alleen de cursisten iets op, maar leer je zelf ook lekker bij als je start met een job als trainer. Het is vooral belangrijk dat je communicatief sterk bent en je jouw kennis duidelijk kunt overbrengen op anderen. Ben je ook nog extravert en op zoek naar een flexibele (bij)baan? Scrol verder en vind de trainer vacature die bij je past.

Word examentrainer, studiebegeleider of bijlesgever

Good to know: de trainer vacatures bij StudentJob zijn stuk voor stuk goed te combineren met bijvoorbeeld een studie of andere baan. Als huiswerkbegeleider of bijlesgever kun je bijvoorbeeld in overleg met de leerling zelf je uren inplannen. ’s Avonds aan de slag? Jazeker. In het weekend nog wat uurtjes werken? Kan ook. De locatie waarop je aan de slag kunt is al net zo flexibel als de tijden. Geef trainingen op kantoor, begeleid leerlingen bij jou thuis of deel je kennis online via de webcam. Het is allemaal mogelijk met de trainer vacatures bij StudentJob.

Meer informatie

English Online Tutor - Work from home

Top Job

German Online Tutor - Work from home

Top Job

Online bijles & privéles; banen in heel Nederland bij Superprof

Top Job

French Online Tutor - Work from home

Online Docent Nederlands - Werk vanuit huis

Medewerker programma’s en projecten in Rijswijk

Run je eigen toko als fulltime Programmamanager van congressen en trainingen in Amsterdam

Docent kappersopleiding

Training Intern in Amsterdam

Tieners gezocht voor lokaal Warehouse-team in Mijdrecht

Word Trainer Salesforce in het centrum van Arnhem

Parttime studiebegeleider economie in 't Gooi in Hilversum

Omscholen tot leerkracht in het protestants christelijk onderwijs in Rotterdam

Parttime aqua instructeur gezocht in Badhoevedorp

Volg een opleiding tot IT-docent regio Amsterdam

Volg een opleiding tot techniekdocent regio Amsterdam

Omscholen tot docent verpleegkunde in het mbo in Amsterdam

Omscholen tot docent ICT en/of techniek in Amsterdam en Hilversum