Uiterlijke verzorging vacatures

Er zijn 7 Uiterlijke verzorging vacatures gevonden.

Heb jij affiniteit met beauty en cosmetica? Of is ‘als je haar maar goed zit’ jouw motto? Dan zijn de uiterlijke verzorging vacatures op deze pagina echt iets voor jou. Ga bijvoorbeeld aan de slag als hairstylist of manicure en verander elk Beast in een Beauty. Bij StudentJob vind je verschillende fulltime en parttime vacatures in uiterlijke verzorging. Scrol verder of gebruik de filteropties links en vind jouw nieuwe uitdaging.

Werken in de uiterlijke verzorging

Met de uiterlijke verzorging vacatures bij StudentJob kun je alle kanten op. Afhankelijk van je skills en interesses kun je bijvoorbeeld aan de slag als stylist of salonmedewerker. Jij geeft beautybehandelingen of stylet het kapsel of de nagels van een klant. Ervaring in een winkel of met cosmetica is mooi meegenomen, maar niet altijd een must. Veel belangrijker zijn een passie voor het vak en de drive om veel bij te leren. En dat je klantvriendelijk en representatief bent. Is this you? Misschien vind je jouw nieuwe baan dan wel tussen de uiterlijke verzorging vacatures bij StudentJob.

Uiterlijke verzorging vacatures voor iedereen

Of jij nu een ervaren kapster bent of zoekt naar een leuke startersfunctie als nagelstyliste, StudentJob is the place to be. Tussen het uitgebreide aanbod vind je uiterlijke verzorging vacatures voor iedereen, van student tot professional. Check per vacature altijd even wat er precies van je gevraagd wordt. Zo heb je als spa medewerker wel een diploma schoonheidsspecialiste nodig, terwijl dit geen vereiste is om aan de slag te gaan als stylist die nieuwe producten demonstreert in een warenhuis. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Check de openstaande vacatures in uiterlijke verzorging hieronder.

Meer informatie

Parttime verkoopmedewerker cosmetica merk in Amsterdam

Parttime magazijnmedewerker cosmeticamerk in Amsterdam!

Parttime coupeuse bij een grote modezaak in Nistelrode

Parttime Sales Agent at a make-up company in Amsterdam

Allround schoonheidsspecialiste in bekende salon in Amsterdam

Online product stylist bij de Fotostudio van de Bijenkorf in Diemen

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider