ICT vacatures in Amsterdam

Er zijn 8 ICT vacatures in Amsterdam gevonden.

Heb jij een technische studieachtergrond? Ben je net afgestudeerd en zoek je een leuke startersbaan in Amsterdam? Check dan onze ICT-vacatures in Amsterdam. Of ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Ook daarvoor heeft StudentJob ICT-vacatures klaar staan voor jou. Werken in de ICT biedt de mogelijkheid om in een innovatieve en snelgroeiende sector te werken. Er is altijd vraag naar ICT-personeel! Enthousiast? Scrol naar beneden voor ICT-vacatures in Amsterdam.

ICT-baan in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een ICT-baan in Amsterdam, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je specialisme. Hieronder een paar voorbeelden:

 • Softwareontwikkelaar: Als softwareontwikkelaar kun je werken aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software-oplossingen voor bedrijven.
 • Netwerkbeheerder: Als netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de IT-infrastructuur en het oplossen van netwerkproblemen.
 • IT-consultant: Als IT-consultant werk je met bedrijven om hen te adviseren over hun IT-strategie en om hen te helpen bij het implementeren van nieuwe systemen.

Werken in de ICT vereist goede kennis van computerprogrammering, netwerken, databases en andere technologieën, evenals sterke probleemoplossende vaardigheden.

Veelgestelde vragen

 • Wat is een ICT-medewerker?

  Een ICT-medewerker is iemand die zich bezighoudt met het beheer, de ontwikkeling en het onderhoud van informatie- en communicatietechnologie binnen een bedrijf.

 • Hoeveel verdien je als ICT-medewerker?

  Je salaris als ICT-medewerker varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals functie, ervaring en werkgever. In Nederland verdient een ICT-medewerker gemiddeld tussen de €2.500,- en €4.500,- per maand.

 • Welke opleiding heb je nodig voor ICT-medewerker?

  Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden voor een ICT-medewerker, zoals Mbo- en Hbo-opleidingen in de richting van ICT-beheer, softwareontwikkeling, netwerkbeheer of cybersecurity.

Studenten IT bijbaan

Top Job

IT-expert aan huis en #eindbaas

Top Job

Pool parttime ICT klantenservice medewerker vanuit huis

Aan de slag bij Aegon: Ontdek onze Aegon vacatures

Werken bij Philips: Spannende Carrièremogelijkheden!

Ontdek de ASML vacatures: jouw volgende carrièrestap.

Fulltime ICT Coördinator bij Schiphol Airport Retail in Hoofddorp

Start binnenkort met werken bij Mollie