Juridische vacatures in Amsterdam

Er zijn 6 Juridische vacatures in Amsterdam gevonden.

Heb jij een juridische studieachtergrond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie als juridisch medewerker in Amsterdam? Zie onze juridische vacatures in Amsterdam hieronder. Misschien zijn de juridische vacatures bij StudentJob wel iets voor jou. Amsterdam heeft een bruisend zakencentrum met veel bedrijven, advocatenkantoren en juridische organisaties waar je als juridisch medewerker aan de slag kunt. Pak je kans! Scrol naar beneden en zie onze juridische vacatures in Amsterdam.

Werken als juridisch medewerker in Amsterdam

Wil jij werken in ons bruisende hoofdstad als juridisch medewerker? Dan ben je hier op het juiste adres. StudentJob heeft verschillende juridisch medewerker vacatures in Amsterdam voor jou klaar staan om te solliciteren.

Werken als juridisch medewerker in Amsterdam kan een uitdagende en spannende ervaring zijn. Er zijn veel bedrijven, advocatenkantoren en overheidsorganisaties in de stad die op zoek zijn naar juridische medewerkers om hen te ondersteunen bij een breed scala aan taken, waaronder:

 • contactbeheer;
 • juridisch onderzoek;
 • en dossierbeheer.

Amsterdam biedt ook veel mogelijkheden om je vaardigheden en carrière verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan netwerkevenementen en conferenties. Het is een levendige stad met een bruisende cultuur en een internationale sfeer, wat het werken in Amsterdam extra aantrekkelijk maakt.

Veelgestelde vragen

 • Wat doe je als juridisch medewerker?

  Als juridisch medewerker ondersteun je juridische professionals bij hun werkzaamheden. Dit kan inhouden dat je juridische documenten opstelt, procedures voorbereidt en informatie verzamelt voor juridische dossiers.

 • Wat is het salaris van een juridische medewerker?

  Het salaris van een juridische medewerker kan variëren, maar in Nederland ligt het gemiddelde tussen de €2.000,- en €4.000,- per maand, afhankelijk van ervaring, bedrijfsgrootte en locatie.

 • Wat betekent juridisch medewerker?

  Een juridische medewerker is iemand die ondersteunende werkzaamheden uitvoert voor een jurist, zoals het opstellen van contracten, het doen van juridisch onderzoek en het beheren van dossiers.

Traineeship juridisch medewerker

Landelijk gezocht: Jurist publieke sector

Start als fulltime administratief medewerker in Amsterdam

Werk als parttime of fulltime incassomedewerker in Amsterdam

Fulltime administratief juridisch medewerker in Amsterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Journalist worden? Bekijk onze journalistieke vacatures!