Onderwijs vacatures in Amsterdam

Er zijn 7 Onderwijs vacatures in Amsterdam gevonden.

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? En zoek je een bijbaan of wil je een start maken aan je carrière als onderwijsdocent? StudentJob helpt je hierbij. Hieronder staan allerlei onderwijs vacatures in Amsterdam. Er staan allerlei mogelijkheden om jouw onderwijservaring te verbreden en jouw CV te versterken. Denk aan begeleiding, klassenassistentie of bijles geven. Heb jij je pabo-diploma in de pocket en kun je niet wachten om voor de klas te staan? Scrol snel naar beneden voor onderwijs vacatures in Amsterdam.

Onderwijsdocent in Amsterdam

Heb jij ervaring in het onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw talenten en expertise in te zetten op diverse onderwijsinstellingen. Of je nu les wilt geven op een basisschool of middelbare school, er zijn mogelijkheden voor diverse vakgebieden en niveaus. Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog om jouw carrière in het onderwijs in Amsterdam te starten of voort te zetten.

Een bijbaan in het onderwijs in Amsterdam

Ook als student kan je werken in het onderwijs. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder werken als bijlesdocent, onderwijsassistent, toezichthouder, of tutor. Met deze banen verdien je niet alleen een extraatje, maar het biedt ook de mogelijkheid om waardevolle ervaring en kennis op te doen. Leuk toch?

Veelgestelde vragen

  • Kan je als student werken in het onderwijs?

    Dat kan! Er zijn zelfs verschillende mogelijkheden, zoals bijlesdocent, onderwijsassistent, tutor, of toezichthouder. Je verdient er een extraatje mee en doet waardevolle ervaring op. Enthousiast? Bekijk onze onderwijs vacatures.

  • Wat voor banen zijn er in het onderwijs?

    Er zijn veel banen in het onderwijs, zoals docenten, onderwijsassistenten en administratieve medewerkers. Andere functies zijn onder meer studiebegeleiders, schoolpsychologen en schooldirecteuren.

  • Wat zou ik verdienen in het onderwijs?

    Het salaris in het onderwijs is afhankelijk van de functie, onderwijsniveau en werkervaring. Gemiddeld verdient een onderwijsdocent in het onderwijs in Nederland tussen €2.600,- en €4.100,- per maand.

Flexibele (bij)baan waarbij je écht voor de klas mag staan!

Top Job

Werk als pedagogisch medewerker? Meld je aan voor de pool!

Parttime docent Nederlands Regio Amsterdam

Fulltime leerkracht of onderwijsassistent voor Utrecht of Amsterdam

Zelfstandig onderwijsassistent Almere

Parttime docent op de boerderij in Spaarnwoude in Velsen-Zuid

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!