Receptioniste vacatures in Groningen

Er zijn 4 Receptioniste vacatures in Groningen gevonden.

Ben jij op zoek naar een baan als receptionist in Groningen? StudentJob helpt je hierbij. Hieronder staan allerlei receptioniste vacatures in Groningen. Veel bedrijven, hotels en kantoren zoeken naar personeel die de receptie kan bemannen en klanten kan ontvangen. Als receptioniste ben je het visitekaartje van een bedrijf. Jij zorgt ervoor dat bezoekers en klanten een goede indruk krijgen van het bedrijf. Dus vind jij het leuk om mensen te verwelkomen? Neem een kijkje bij de receptioniste vacatures in Groningen.

Receptionist in Groningen

Als je op zoek bent naar een baan Groningen, dan is werken als receptionist misschien wel iets voor jou. Als receptionist ben je vaak verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers, het beantwoorden van telefoontjes en het verwerken van post. Ben je echt op zoek naar een bijbaan als receptionist? Geen probleem! Ook dat kun je vinden tussen de receptioniste vacatures in Groningen. Een bijbaan als receptioniste helpt je om relevante werkervaring op te doen en je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien biedt het vaak flexibele werktijden aan die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld je studie of andere activiteiten. Mooi meegenomen dus!

Veelgestelde vragen

  • Welke opleiding heb je nodig om te werken als receptionist?

    Voor een baan als receptionist is geen specifieke opleiding vereist, maar vaak wordt er wel gevraagd naar een Mbo-opleiding in de richting van administratie of hospitality.

  • Welke taken heeft een receptionist nog meer naast het ontvangen van bezoekers?

    Anderen taken van een receptionist zijn bijvoorbeeld het opnemen van telefoontjes, het verwerken van post, het beheren van vergaderruimtes en het verstrekken van informatie aan bezoekers.

  • Hoeveel verdien je als receptioniste?

    Het salaris van een receptioniste kan variëren afhankelijk van de sector, leeftijd en aantal uren dat je werkt. In Nederland verdien je over het algemeen tussen de €12,- en €18,- per uur als receptioniste.

Parttime/fulltime customer support professional bij Exact

Ontdek de wereld met een carrière bij KLM!

Management Assistants / (Directie)secretaresses gezocht!

Receptionistes gezocht! Meld je nu aan voor onze pool!