Zorg vacatures in Groningen

Er zijn 15 Zorg vacatures in Groningen gevonden.

Ben jij van nature iemand die graag voor andere zorgt? Of heb je net de opleiding Verpleegkundige afgerond? Hieronder staan allerlei zorg vacatures in Groningen. Of je nu verpleegkundige, verzorgende of helpende bent, je kan bij veel zorg vacatures terecht. Er is veel vraag naar zorgpersoneel. Een baan in de zorg is je gegarandeerd! Dus ben jij op zoek naar een uitdagende en zinvolle bijbaan? Scrol naar beneden en solliciteer direct op de zorg vacatures in Groningen die voor jou klaar staan.

Werken in de zorg in Groningen

Als zorgverlener help je mensen die hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en medicatie. Maar je doet meer dan dat: je biedt ook sociaal en emotioneel comfort en begeleiding. Dit werk is uitdagend en betekenisvol, omdat je direct invloed hebt op het leven van anderen en je helpt hun om meer zelfstandiger te worden. Het geeft voldoening om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen en daarom in het werken in de zorg zo leuk!

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan in de zorg? Als student kun je werken in de zorg als bijbaan. Een bijbaan in de zorg is erg flexibel, waarbij je kan werken op momenten die passen bij jouw studierooster. Je doet waardevolle ervaring op en je levert een bijdrage aan het welzijn van cliënten, terwijl je tegelijkertijd geld verdient!

Veelgestelde vragen

  • Vanaf welke leeftijd mag je werken in de zorg?

    In Nederland is de minimumleeftijd voor het werken in de zorg 16 jaar. Voor sommige beroepen, zoals verpleegkundige, geldt dat je er een opleiding voor gevolgd moet hebben.

  • Welke beroepen zijn er in de zorg?

    Er zijn veel beroepen in de zorg, waaronder arts, verpleegkundige, verzorgende, fysiotherapeut, tandarts, apotheker, psycholoog, diëtist, ergotherapeut, logopedist en meer.

  • Wat verdient een 16-jarige in de zorg?

    Het salaris van een 16-jarige in de zorg hangt af van de werkzaamheden, het aantal uren en de werkgever. Over het algemeen verdient een 16-jarige in zorg tussen de €8,- en €12,- per uur.

Kansen voor Werken of Stage lopen in Buitenland

Top Job

Geneesmiddelenonderzoek ICON-CHMBGJ99 (Vergoeding van €5.853,-)

Top Job

Oppassers gezocht in je buurt , verdien tot €13 per uur als oppas

Top Job

Geneesmiddelenonderzoek ICON- 22821X (Vergoeding van tot €5.819,-)

Top Job

Geneesmiddelenonderzoek ICON-XTABHQ02 (Vergoeding van €6.373,-)

Top Job

Geneesmiddelenonderzoek ICON-21937X (Vergoeding van €3.935,-)

Top Job

Vakantiewerk huishoudelijke hulp

Top Job

Ga werken als verzorgende IG in de zorg

Ga werken als helpende plus in de zorg

Ga werken als helpende in de zorg

Bijbaan / Parttime baan als Huisdierverzorger

Care.com Europe GmbH
Top Job

Bijbaan / Parttime baan als Babysitter of nanny

Care.com Europe GmbH
Top Job

Bijbaan / Parttime baan als Huishoudelijk hulp

Care.com Europe GmbH
Top Job

Op zoek naar ouderenzorg vacatures? Solliciteer nu.

Helpende in Groningen