Juridische vacatures in Rotterdam

Er zijn 9 Juridische vacatures in Rotterdam gevonden.

Heb jij een juridische studieachtergrond? En op zoek naar een startersfunctie als juridisch medewerker in Rotterdam? Scrol naar beneden en zie onze juridische vacatures in Rotterdam. Er zijn verschillende soorten juridische vacatures beschikbaar. Deze vacatures kunnen worden aangeboden door advocatenkantoren, bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstellingen en meer. Lijkt het jou leuk om bij één van deze bedrijven te werken? Neem een kijkje bij onze juridische vacatures in Rotterdam.

Juridisch medewerker in Rotterdam

Als juridisch medewerker in Rotterdam zou je kunnen werken voor een advocatenkantoor, bedrijf of overheidsinstelling. Je ondersteunt advocaten, juristen of andere juridische professionals bij hun werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je juridische documenten opstelt, juridische procedures voorbereidt en informatie verzamelt voor juridische dossiers. Om als juridisch medewerker te werken, wordt er vaak gevraagd om een Mbo- of Hbo-opleiding in de richting van juridische dienstverlening, evenals goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Ben jij in het bezit van zo’n certificaat? En wil je graag aan de slag in Rotterdam? Neem een kijkje bij onze juridische vacatures in Rotterdam.

Veelgestelde vragen

  • Wat doe je als juridisch medewerker?

    Als juridisch medewerker ondersteun je juridische professionals bij hun werkzaamheden. Dit kan inhouden dat je juridische documenten opstelt, procedures voorbereidt en informatie verzamelt voor juridische dossiers.

  • Wat is het salaris van een juridische medewerker?

    Het salaris van een juridische medewerker kan variëren, maar in Nederland ligt het gemiddelde tussen de €2.000,- en €4.000,- per maand, afhankelijk van ervaring, bedrijfsgrootte en locatie.

  • Wat betekent juridisch medewerker?

    Een juridische medewerker is iemand die ondersteunende werkzaamheden uitvoert voor een jurist, zoals het opstellen van contracten, het doen van juridisch onderzoek en het beheren van dossiers.

Start als CDD analist in de bancaire sector

Projectleider bij een studieondersteuner in Rotterdam

Landelijk gezocht: Jurist publieke sector

Junior fulltime juridisch traineeship rondom Rotterdam

Junior juridisch traineeship in de omgeving van Den Haag

Word klantenservice medewerker bij de overheid in Rotterdam

Word parttime klantenservice medewerker bij Allianz in Rotterdam

Journalist worden? Bekijk onze journalistieke vacatures!

Start binnenkort met werken bij ARAG