Zomerbaan

Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor in de zomer? Een zomerbaan is de perfecte manier om tijdens de zomerperiode te gaan cashen. Veel bedrijven nemen extra personeel aan voor de zomer, zoals horecagelegenheden, pretparken en festivals. Dus grijp je kans! Een zomer bijbaan is ook een geweldige kans om nieuwe ervaringen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je geniet van je zomer. Dus wil je ook genieten van je welverdiende vakantie? Ook dat kan met de onderstaande zomerbanen vacatures. Bekijk snel of jouw perfecte zomerbaan er tussen zit.

Wat voor leuke zomerbanen zijn er?

Er zijn talloze leuke en diverse zomerbanen beschikbaar, afhankelijk van jouw interesses, vaardigheden en beschikbaarheid. Er zit dus zeker een zomerbaan voor jou tussen. Hieronder staan enkele populaire zomerbanen op een rij:

  • Festivals: werken als vrijwilliger of als betaalde kracht op een muziek- of cultuurfestival kan een geweldige ervaring zijn. Van het verkopen van eten en drinken tot het helpen bij een organisatie van het evenement.
  • Horeca: van werken als barista in een koffiebar tot het serveren van cocktails in een strandbar. De horeca biedt veel mogelijkheden om te werken in een leuke en sociale omgeving.
  • Seizoensgebonden winkels: winkels die zich richten op seizoensproducten, zoals strandwinkels, hebben vaak extra personeel nodig tijdens drukke seizoenen.
  • Sportkampen: als je ervaring hebt met een sport of activiteit, kun je een baan als sportinstructeur bij een sportkamp overwegen.
  • Strandwacht: als je van de zon houdt en goed kunt zwemmen, dan is een baan als strandwacht misschien iets voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een bijbaantje voor in het weekend, er zijn veel leuke zomerbanen beschikbaar voor elke interesse en beschikbaarheid.

Hoe vind ik een leuke zomerbaan?

Vind jij het lastig om een leuke zomerbaan te vinden? Laat ons je helpen. Op deze pagina vind je allerlei vacatures voor zomerbanen. Vul in het filtermenu jouw woonplaats of postcode in en bekijk zo alleen de zomerbanen bij jouw in de buurt. Niks gevonden? Bekijk de openstaande vakantiewerk vacatures in jouw regio en misschien zit jouw zomerbaan er wel bij! Daarnaast kan je in te schrijven en blijf je op de hoogte van de nieuwste zomerbaan vacatures.

Zomerbaan in het buitenland

P‘’Werken in het buitenland’’, dat klinkt wel erg verleidelijk, toch? Een zomerbaan in het buitenland kan een fantastische manier zijn om nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tegelijkertijd geld te verdienen. Er zijn veel opties beschikbaar voor zomerbanen in het buitenland, zoals werken in de horeca, in de toerisme-industrie of als taaldocent.

Werken in het buitenland kan ook een geweldige ervaring zijn om een nieuwe taal te leren en je cv uit te breiden met internationale werkervaring. Het is wel belangrijk om op tijd te beginnen met zoeken en te letten op visum- en werkvergunning eisen. Enthousiast geworden? Bekijk dan ook zeker onze zomerbaan vacaturen voor in het buitenland.

FAQ


Hoe oud moet je zijn voor een zomerbaan?

De leeftijdsgrens voor het werken in de zomer verschilt per land, maar over het algemeen is er geen minimumleeftijd voor zomerbanen. Als 13-jarige kan je licht werk doen, terwijl, als je wat ouder bent, kan je werken in alle verschillende sectoren.

Waar vind ik een zomerbaan?

Op onze website zie je alle openstaande zomerbanen vacatures. Vul in het filtermenu jouw woonplaats of postcode in, waarna alle zomerbanen bij jouw in de buurt naar voren komen. Niks gevonden? Door je in te schrijven blijf je op de hoogte van de nieuwste zomerbaan vacatures.

Wat zijn de werktijden van een zomerbaan?

De werktijden van een zomerbaan is afhankelijk van het type werk dat je uitvoert en de werkgever. In het algemeen kunnen werktijden variëren van parttime tot fulltime, van dag- of avondwerk tot weekendwerk.

De zomer van je leven op Mallorca? Kom werken bij Mallorca Motion!

Top Job

Een geweldige zomer-bijbaan bij Recrateam als animatie- of recreatiemedewerker!

Top Job

Word havenmeester deze zomer bij jou in de buurt

Bijbaan als Steward op de sluis in de zomer in Roermond

Wil jij knallen in de zomer als telefonisch hulpverlener in Leiden?

Word vakantiekracht bij de ANWB in Middelburg

Word vakantiekracht bij de ANWB in Almere

Word vakantiekracht bij de ANWB in Hilversum

Word vakantiekracht bij de ANWB in Haarlem

Word vakantiekracht bij de ANWB in Amersfoort

Word vakantiekracht bij de ANWB in Ede

Word vakantiekracht bij de ANWB in Den Haag Centrum

Word vakantiekracht bij de ANWB in Leiden

Word vakantiekracht bij de ANWB in Harderwijk

Word vakantiekracht bij de ANWB in Amstelveen

Word vakantiekracht bij de ANWB in Zeist

Word vakantiekracht bij de ANWB in Dordrecht

Word vakantiekracht bij de ANWB in Leidschendam

Word vakantiekracht bij de ANWB in Hoofddorp

Word vakantiekracht bij de ANWB in Eindhoven Centrum

Word vakantiekracht bij de ANWB in Rotterdam Centrum

Word vakantiekracht bij de ANWB in Utrecht Neude

Word vakantiekracht bij de ANWB in Eindhoven Woensel

Word vakantiekracht bij de ANWB in Den Bosch

Word vakantiekracht bij de ANWB in Amsterdam Bijlmer

Word vakantiekracht bij de ANWB in Den Haag Wassenaarseweg

Word vakantiekracht bij de ANWB in Utrecht Leidsche Rijn

Word vakantiekracht bij de ANWB in Alphen aan den Rijn

Parttime host bij het Teylers museum in Haarlem

Aan de slag als telefonisch hulpverlener bij ANWB in Den Haag

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten