HR-manager vacatures

Er zijn 4 HR-manager vacatures gevonden.

Heb jij een HRM-studie afgerond? En al ervaring opgedaan, waardoor je nu klaar bent voor je volgende carrièrestap? Bekijk dan onze HR-manager vacatures. Een functie als HR-manager past dan zeker jou! Als HR-manager zorg je voor het creëren van een informele en aantrekkelijke werkomgeving voor je collega’s. Door bijvoorbeeld teambuilding activiteiten of simpelweg open communicatie te stimuleren, kan een gevoel van gemeenschap veel doen voor de werksfeer en productiviteit. Vind jij dit nou leuk om te organiseren? Bekijk dan zeker onze HR-manager vacatures hieronder.

Wat is Human Resource Management?

Wat houdt Human Resource Management nou precies is? Human Resource Management, ook wel HRM, is de praktijk van het werven, ontwikkelen en beheren van het personeel van een organisatie. Oké, nu even makkelijk. Taken als het aannemen van werknemers, het trainen en ontwikkelen van vaardigheden of het bepalen van salarissen en voordelen, wordt uitgevoerd door het HRM-management. Interessant? Bekijk dan ook onze HR vacatures.

Wat doe je als HR-manager?

Als HR-manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de menselijke hulpbronnen van een organisatie. ‘’Menselijke hulpbronnen’’? Mensen die in dienst zijn van een organisatie. Hierbij horen taken als:

 • Het aannemen van nieuwe werknemers
 • Het coördineren van training en ontwikkeling
 • Het plannen van prestatie-evaluaties
 • Het oplossen van eventuele conflicten op de werkplek

Daarnaast moet je als HR-manager op de hoogte blijven van veranderende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en ervoor zorgen dat het bedrijf daaraan voldoet. Heb jij hier ook ervaring mee? Neem een kijkje bij onze HR-manager vacatures.

Ook ben je als HR-manager gericht op het onderhouden van positieve werkrelaties en het creëren van een gezonde werkcultuur Zo zorg je ervoor dat je collega’s gemotiveerd zijn, zich gewaardeerd voelen en dat er open communicatie is binnen het bedrijf. Dit kan je bijvoorbeeld bereiken door teambuildingactiviteiten te organiseren, coaching en feedback te bieden.

Vind jij deze werkzaamheden leuk, maar misschien het ‘’manager’’ niet zo? Dan hebben ook vacatures openstaan voor gewoon HR-medewerker of voor consultant.

Werken als HR-manager? Dit ben jij

Werken als HR-manager is uitdagend en afwisselend, maar ook zeker leuk! Als HR-manager beheers je goede communicatieve vaardigheden en moet je goede inzicht hebben in de behoeften en motivaties van werknemers. Daarnaast moet je in staat zijn om snel te schakelen tussen verschillende taken. Om succesvol te zijn als HR-manager is het ook handig als je een goede teamspeler bent om samen te werken met al je collega’s. Dus, heb jij de vaardigheden om ervoor te zorgen dat het personeel van het bedrijf gemotiveerd, betrokken en productief blijft? Bekijk dan onze HR-manager vacatures.

Veelgestelde vragen

 • Wat is human resource management?

  Human Resource Management is het beheren van het personeel van een organisatie. Taken als het aannemen van personeel, training, salaris en het handhaven van de wet- en regelgeving, behoren tot HRM. Het doel is het bereiken van organisatiedoelen en het creëren van een gezonde werkcultuur.

 • Wat doet een HR-manager?

  Als HR-manager ben jij het hoofd van de Human Resource afdeling. Je bent dan ook de link tussen het personeel van een bedrijf en bestuur. Zo ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het personeel, het organiseren van trainingen en het aannemen van nieuwe werknemers. Vind jij deze werkzaamheden leuk, maar misschien het ‘’manager’’ niet zo? Dan hebben ook vacatures openstaan voor gewoon HR-medewerker of voor consultant.

 • Wat verdient een HR-manager?

  Het salaris van een HR-manager is afhankelijk van een aantal factoren, zoals ervaring, de grootte van het bedrijf, leeftijd en opleidingsniveau. Een HR-manager verdient gemiddeld tussen de € 2500,- en € 3500,-, maar dit verschilt natuurlijk ook per HR-manager vacature.

HR Manager bij een groot parkeerbedrijf in centrum Rotterdam

Parttime HR adviseur in Oirschot

Fulltime HR medewerker bij een tof bedrijf in Oirschot.

Word HR Business Partner voor drie snelgroeiende start-ups! in Amsterdam