Telefoniste vacatures

Er zijn 18 Telefoniste vacatures gevonden.

Ben jij op zoek naar een baan als telefonist? StudentJob helpt je hierbij. Scrol naar beneden en zie de telefoniste vacatures. Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dat betekent dat je veel verschillende mensen spreekt en problemen oplost. Het is een veelzijdige baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van telefoontjes, doorverbinden van gesprekken en het verwerken van administratie. Is deze baan iets voor jou? Bekijk dan onze telefoniste vacatures hieronder.

Werken als telefoniste?

De naam zegt het eigenlijk al. Als telefoniste ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die bellen met vragen, opmerkingen of klachten. Dit kan betekenen dat je informatie verstrekt, een afspraak inplant of de klacht doorzet naar juiste persoon binnen de organisatie. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Ben jij dat? Neem dan zeker een kijkje bij onze telefoniste vacatures.

Telefoniste vanuit huis

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan vanuit huis? Dan is telefoniste dé perfecte baan voor jou! Als student kun je deze baan makkelijk combineren met je studie en ben je niet gebonden aan kantoortijden. Je beantwoordt inkomende telefoontjes vanuit huis en zorgt dat klanten op de juiste manier worden geholpen. Hierbij heb je de vrijheid om zelf je werktijden en werkplek te bepalen. Werken als telefoniste vanuit huis biedt veel flexibiliteit en vrijheid, wat ideaal is voor studenten die een bijbaan zoeken!

Dus ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Neem een kijkje bij onze telefoniste vacatures. Misschien zit er wel iets voor jou tussen?

Wat is het verschil tussen een telefoniste en receptioniste?

Er is vaak verwarring in wat het verschil is tussen een telefoniste en receptioniste. Dus wat is het nou? Een telefoniste beantwoordt inkomende telefoontjes en verbindt deze door naar de juiste persoon of afdeling, terwijl een receptioniste ook verantwoordelijk is voor het ontvangen van gasten en bezoekers. Beide functies hebben wel veel overlappingen en kunnen soms gecombineerd worden.

Vind jij receptioniste leuker? Bekijk dan onze receptioniste vacatures.

Veelgestelde vragen

  • Wat verdien je als telefoniste?

    Het salaris van een telefoniste kan variëren afhankelijk van de leeftijd, werkgever en aantal uren dat je werkt. Over het algemeen verdien je als telefoniste tussen de €1.700,- en €2.500,- per maand.

  • Welke opleiding heb je nodig voor telefoniste?

    Er is geen specifieke opleiding vereist voor het werken als telefoniste. Meestal wordt er gevraagd om een Mbo-diploma en goede communicatieve vaardigheden.

  • Wat is het verschil tussen receptioniste en secretaresse?

    Een receptioniste is het eerste aanspreekpunt voor gasten en bezoekers en beantwoordt telefoontjes, terwijl een secretaresse verantwoordelijk is voor administratieve taken, zoals agendabeheer, notuleren en correspondentie.

Parttime receptionist in Diemen

Per direct: fulltime klantenservice medewerker in Maarssen

Parttime callcenter medewerker in Maastricht

Start nu als parttime Planner bij PostNL in Amsterdam

Per direct: fulltime klantenservice medewerker in Zwolle

Per direct: parttime commercieel medewerker in Zwolle

Start direct als receptionist(e) in Eindhoven voor 36 uur

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime receptiemedewerker bij Embrace bij NXP in Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start als receptionist(e) bij Daikin in Heerenveen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime logistiek medewerker in bij PostNL in Goes

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime receptionist in Waalhaven Rotterdam

Parttime office manager in Alkmaar

ANWB Den Haag zoekt parttime klantenservice medewerker

Start per direct als parttime receptionist(e) in Breda

Fulltime klantenservice medewerker bij Bidfood in Nieuwegein

Parttime frontoffice medewerker bij Bouwmaat in Schiedam!

Word Regio Receptionist(e) in Utrecht

Receptionistes gezocht! Meld je nu aan voor onze pool!