Telefoniste vacatures

Er zijn 16 Telefoniste vacatures gevonden.

Ben jij op zoek naar een baan als telefonist? StudentJob helpt je hierbij. Scrol naar beneden en zie de telefoniste vacatures. Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dat betekent dat je veel verschillende mensen spreekt en problemen oplost. Het is een veelzijdige baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van telefoontjes, doorverbinden van gesprekken en het verwerken van administratie. Is deze baan iets voor jou? Bekijk dan onze telefoniste vacatures hieronder.

Werken als telefoniste?

De naam zegt het eigenlijk al. Als telefoniste ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die bellen met vragen, opmerkingen of klachten. Dit kan betekenen dat je informatie verstrekt, een afspraak inplant of de klacht doorzet naar juiste persoon binnen de organisatie. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Ben jij dat? Neem dan zeker een kijkje bij onze telefoniste vacatures.

Telefoniste vanuit huis

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan vanuit huis? Dan is telefoniste dé perfecte baan voor jou! Als student kun je deze baan makkelijk combineren met je studie en ben je niet gebonden aan kantoortijden. Je beantwoordt inkomende telefoontjes vanuit huis en zorgt dat klanten op de juiste manier worden geholpen. Hierbij heb je de vrijheid om zelf je werktijden en werkplek te bepalen. Werken als telefoniste vanuit huis biedt veel flexibiliteit en vrijheid, wat ideaal is voor studenten die een bijbaan zoeken!

Dus ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Neem een kijkje bij onze telefoniste vacatures. Misschien zit er wel iets voor jou tussen?

Wat is het verschil tussen een telefoniste en receptioniste?

Er is vaak verwarring in wat het verschil is tussen een telefoniste en receptioniste. Dus wat is het nou? Een telefoniste beantwoordt inkomende telefoontjes en verbindt deze door naar de juiste persoon of afdeling, terwijl een receptioniste ook verantwoordelijk is voor het ontvangen van gasten en bezoekers. Beide functies hebben wel veel overlappingen en kunnen soms gecombineerd worden.

Vind jij receptioniste leuker? Bekijk dan onze receptioniste vacatures.

Veelgestelde vragen

  • Wat verdien je als telefoniste?

    Het salaris van een telefoniste kan variëren afhankelijk van de leeftijd, werkgever en aantal uren dat je werkt. Over het algemeen verdien je als telefoniste tussen de €1.700,- en €2.500,- per maand.

  • Welke opleiding heb je nodig voor telefoniste?

    Er is geen specifieke opleiding vereist voor het werken als telefoniste. Meestal wordt er gevraagd om een Mbo-diploma en goede communicatieve vaardigheden.

  • Wat is het verschil tussen receptioniste en secretaresse?

    Een receptioniste is het eerste aanspreekpunt voor gasten en bezoekers en beantwoordt telefoontjes, terwijl een secretaresse verantwoordelijk is voor administratieve taken, zoals agendabeheer, notuleren en correspondentie.

Tijdelijke parttime administratief medewerker in Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct: parttime callcenter medewerker in Kampen

Tijdelijk parttime administratief medewerker in Zwolle

Tijdelijk parttime administratief medewerker in Leiden

Fulltime receptioniste bij autobedrijf in Roelofarendsveen

Parttime klantenservice medewerker Gemeente Eindhoven

Tijdelijk parttime administratief medewerker in Enschede

Alleen in de ochtend werken? Word klantadviseur in Hilversum

Fulltime Administratief medewerker in Den Bosch

Parttime callcenter medewerker in Maastricht

Fulltime administratief medewerker bij NS in Amsterdam

Tijdelijk managementassistent bij een stichting in Amsterdam

Tijdelijk administratief medewerker bij PostNL in Rotterdam

Parttime support medewerker in Zaandam

Parttime directiesecretaresse bij de Bibliotheek in Almere

Receptionistes gezocht! Meld je nu aan voor onze pool!