Technische vacatures

Er zijn 17 Technische vacatures gevonden.

Hé jij daar, met die twee rechterhanden. Ben jij altijd aan het klussen en monteren? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga aan de slag in de technische sector en maak van je passie je beroep. Bij StudentJob vind je veel technische vacatures door het hele land. Sleutel aan machines, repareer smartphones of klus aan auto’s in een garage. In de techniek kun je alle kanten op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de technische vacatures hieronder en solliciteer.

Ga aan de slag als monteur

Krijg jij een brandend waarschuwingslampje van een auto in no-time uit? Of kloppen vrienden altijd bij jou aan als hun smartphone weer eens kuren vertoont? Ga aan de slag in de techniek. Als monteur is het jouw taak om apparaten te repareren, installeren of onderhouden. Sleutel aan auto’s, installeer zonnepanelen of los storingen op bij een toonaangevend bedrijf. Bij StudentJob vind je technische vacatures in verschillende specialisaties. Van fulltime functies tot bijbanen die je prima kunt combineren met een opleiding of andere baan. Benieuwd wat er voor jou tussen zit? Check de technische vacatures en ontdek jouw nieuwe uitdaging.

Maak carrière in de techniek

StudentJob alleen voor studenten? Welnee. Op deze pagina vind je technische vacatures voor studenten en starters, maar óók voor techneuten die al een paar jaar werkervaring hebben. Laat bijvoorbeeld zien wat je in huis hebt als fulltime technisch tekenaar. Of ga aan de slag als APK monteur. Eerst nog wat waardevolle skills opdoen? Kickstart je carrière in de techniek met een betaalde opleiding tot technisch monteur. Of verdien lekker bij tijdens je studie werkbouwtuigkunde met een relevante bijbaan. Bij StudentJob vind je technische vacatures voor iedereen. Scrol snel verder en solliciteer.

Meer informatie

Per direct aan de slag als Improvement Manager in Deventer

Fulltime Monteur gezocht voor Welzorg in Raamsdonksveer

Word fulltime Technical Support Specialist in Diemen

Start de opleiding Hogere Installatietechniek en haal tijdens het werken je HBO in Rotterdam

Fulltime Engineer bij Spuitgietbedrijf in Eindhoven

Mechanisch monteur gezocht in Raamsdonksveer

Start als junior adviseur installatietechniek in Gouda

Fulltime traineeship tot monteur bij KIVO in Volendam

Fulltime Field Service Engineer Professional regio Oost

Fulltime Field Service Engineer Professional regio Utrecht in De Meern

Monteur in Raamsdonksveer

Fulltime houtbewerker bij een meubelzaak in Breda

Per direct starten als monteur bij Nutricia Zoetermeer

Fulltime monteur bij FrieslandCampina Den Bosch

Word storings- en onderhoudsmonteur bij FrieslandCampina

Fulltime technisch medewerker parkeerservice in Haarlem

Aan de slag als Maintenance Operator in Geleen