Technische vacatures

Er zijn 18 Technische vacatures gevonden.

Hé jij daar, met die twee rechterhanden. Ben jij altijd aan het klussen en monteren? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga aan de slag in de technische sector en maak van je passie je beroep. Bij StudentJob vind je veel technische vacatures door het hele land. Sleutel aan machines, repareer smartphones of klus aan auto’s in een garage. In de techniek kun je alle kanten op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de technische vacatures hieronder en solliciteer.

Ga aan de slag als monteur

Krijg jij een brandend waarschuwingslampje van een auto in no-time uit? Of kloppen vrienden altijd bij jou aan als hun smartphone weer eens kuren vertoont? Ga aan de slag in de techniek. Als monteur is het jouw taak om apparaten te repareren, installeren of onderhouden. Sleutel aan auto’s, installeer zonnepanelen of los storingen op bij een toonaangevend bedrijf. Bij StudentJob vind je technische vacatures in verschillende specialisaties. Van fulltime functies tot bijbanen die je prima kunt combineren met een opleiding of andere baan. Benieuwd wat er voor jou tussen zit? Check de technische vacatures en ontdek jouw nieuwe uitdaging.

Maak carrière in de techniek

StudentJob alleen voor studenten? Welnee. Op deze pagina vind je technische vacatures voor studenten en starters, maar óók voor techneuten die al een paar jaar werkervaring hebben. Laat bijvoorbeeld zien wat je in huis hebt als fulltime technisch tekenaar. Of ga aan de slag als APK monteur. Eerst nog wat waardevolle skills opdoen? Kickstart je carrière in de techniek met een betaalde opleiding tot technisch monteur. Of verdien lekker bij tijdens je studie werkbouwtuigkunde met een relevante bijbaan. Bij StudentJob vind je technische vacatures voor iedereen. Scrol snel verder en solliciteer.

Meer informatie

Geneesmiddelenonderzoek PRA-185431 (Vergoeding tot € 2.350,-)

Top Job

Start parttime als monteur voor €14 per uur in Eindhoven

Werken als swapper: swappen, fixen, gaan bij Welzorg (8-16 uur)

Word Field Service Engineer in Midden Nederland

Ga aan de slag als monteur op Schiphol

Ga aan de slag als bankwerker op Schiphol

Technisch medewerker werkplaats E-bike store in Amsterdam

Fulltime Allround Monteur in de buurt van Den Haag

Tijdelijke montagemedewerker meubels in Rijen

IT Traineeship in regio Eindhoven

Word hoofd technische dienst in Voorhout!

Ga aan de slag als Service Monteur vanuit Waalwijk!

Ben jij een handige Harry? Start dan als fulltime monteur in Breda

Fulltime bandenmonteur bij een mooi familiebedrijf in Breda

Word Mechanical Engineer in Eindhoven!

Junior Engineer/Constructeur in Helmond

Word Fulltime Mechanical Engineer in Limburg!

Word CNC Medewerker in Ittervoort!