Technische vacatures

Er zijn 18 Technische vacatures gevonden.

Ben jij een handige klusser met een passie voor techniek? Zoek je een uitdagende baan? Ga de technische sector in. StudentJob heeft tal van technische vacatures in heel het land. Of je nu graag sleutelt aan machines, smartphones repareert of in een garage aan auto's klust, in de techniek zijn er eindeloze mogelijkheden. Maak van je passie je beroep en ontdek de verschillende carrièremogelijkheden die op je wachten. Benieuwd naar wat er voor jou beschikbaar is? Bekijk hieronder onze brede selectie aan technische vacatures en solliciteer vandaag.

Ga aan de slag als monteur

Ben jij een probleemoplosser? Krijg jij auto's weer aan de praat en repareer je smartphones met gemak? Duik in de wereld van de techniek! Als monteur is het jouw missie om apparaten te repareren, installeren en onderhouden. Of je nu graag sleutelt aan auto's, zonnepanelen installeert of storingen oplost bij een gerenommeerd bedrijf, bij StudentJob hebben we technische vacatures voor diverse specialisaties. Of je nu een fulltime functie zoekt of een bijbaan die goed te combineren is met je studie of andere baan, ontdek jouw nieuwe uitdaging.

cv-monteur

Op zoek naar een technische carrière? Word een cv-monteur! Als monteur ben jij dé expert in het installeren en onderhouden van verwarmings- en koelsystemen. Ga de uitdaging aan en maak van je passie voor techniek je beroep. Bij ons vind je de perfecte kansen om te groeien als monteur. Ontdek alle technische vacatures en zet je passie om in een carrière als cv-monteur.

Zonnepanelen monteur

Ben jij een jonge avonturier met een passie voor duurzaamheid? Ontdek alle technische vacatures en wordt een zonnepanelen monteur. Als monteur voor zonnepanelen kun je jouw technische vaardigheden inzetten om groene energieoplossingen te installeren. Ga de uitdaging aan en maak de wereld groener. Check snel alle technische vacatures en ga aan de slag als zonnepanelen monteur.

Maak carrière in de techniek

Op zoek naar technische vacatures? Ontdek de mogelijkheden bij StudentJob. Of je nu een student bent, net begint of al enkele jaren ervaring hebt, bij ons vind je technische banen die perfect passen bij jouw ambitie. Laat jouw talent zien als fulltime technisch tekenaar of ga aan de slag als APK monteur. Wil je nog waardevolle vaardigheden ontwikkelen? Start jouw carrière in de techniek met een betaalde opleiding tot technisch monteur. Verdien daarnaast bij tijdens je studie werkbouwtuigkunde met een relevante bijbaan. Bij StudentJob hebben we technische vacatures voor iedereen. Check ze snel en solliciteer vandaag nog.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Wat is het gemiddelde salaris van een automonteur?

    Het gemiddelde salaris van een automonteur varieert, afhankelijk van factoren zoals ervaring, specialisatie en werklocatie. Over het algemeen kan een automonteur een competitief salaris verwachten, dat kan oplopen tot boven het gemiddelde inkomen.

  • Waar kun je werken in de techniek?

    In de techniek zijn er diverse mogelijkheden om te werken. Je kunt aan de slag bij garages en autodealers, in de luchtvaartindustrie, de energiesector, de bouw, de elektronica-industrie, en nog veel meer.

  • Waarom zou je werken in de techniek?

    Werken in de techniek biedt talloze voordelen. Je hebt de kans om te werken met innovatieve technologieën, problemen op te lossen en creatieve oplossingen te bedenken.

Industrieel Spuiter in Harlingen

Werckpost
Top Job

Fulltime hulpmonteur bij Euromaster in Goes

Per direct: werkplaatsmedewerker bij een bedrijf in Kampen

Start direct als parttime productie medewerker in Alkmaar

Start per direct als magazijn medewerker in Kampen!

Fulltime automonteur bij autodealer in Den Haag

Fulltime automonteur bij autodealer in Leiden

Word fulltime operator voor een tankterminal in Amsterdam!

Servicemonteur bij internationaal bedrijf in Amsterdam

Per direct tijdelijk fulltime detectiemedewerker in Ypenburg in Den Haag

3D Engineer Tuinbouw – Innovatieve Tuinbouwtechnologieën Tekenen in De Lier

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct fulltime hulpmonteur in Den Haag bij Euromaster

Per direct fulltime hulpmonteur in Woerden bij Euromaster

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct tijdelijk hulpmonteur in Zevenhuizen bij Euromaster

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Vakantiewerk service monteur bij ANWB in Utrecht

Parttime service monteur bij ANWB in Rotterdam

Parttime service monteur bij ANWB in Amsterdam

Vakantiewerk service monteur bij ANWB