Technische dienst vacatures

Er zijn 5 Technische dienst vacatures gevonden.

Kun jij met gemak alles fixen? Ben je daarnaast goed met je handen en op zoek naar een uitdagende functie? Dan zijn onze technische dienst vacatures zeker iets voor jou! In deze uitdagende functie heb jij een sleutelrol in het operationeel onderhouden van de productiemachines en installaties. Als medewerker technische dienst voer je reparaties uit, preventief onderhoud en je analyseert storingen om zo tot duurzame oplossingen te komen. Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een boeiende functie? Solliciteer direct op één van onze technische dienst vacatures.

Wat doe je bij de technische dienst?

Bij de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en verbeteren van de productiemachines en installaties. Als technisch specialist zorg je ervoor dat de machines op een efficiënte en veilige manier blijven draaien. Als medewerker technische dienst is het belangrijk dat je kwaliteit levert, netjes werk en behulpzaam bent. Je voert namelijk onderhoud uit, analyseert storingen en lost problemen op. Vind jij dit nou interessant? Bekijk onze technische dienst vacatures.

Waar kun je werken als medewerker technische dienst?

Als medewerker technische dienst kun je in diverse sectoren werken, zoals de gezondheidszorg, industrie, transport en energie. In een ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van medische apparatuur, terwijl je in de industrie werkt aan machines van productie en automatisering. Als monteur technische dienst kun je werken bij bijvoorbeeld een installatiebedrijf of fabrikant. In het transport kun je werken aan de technische aspecten van vrachtwagens, treinen en vliegtuigen. Ook in de energiebranche is er veel vraag naar naar technische medewerkers.

Goed nieuws: als medewerker technische dienst zijn er heel veel mogelijkheden. Een medewerker technische dienst is altijd nodig. Alles kan kapot… Daarom staan er op StudentJob ook leuke technische dienst vacatures open.

Werken in de technische dienst? Dit ben jij

Werken in de technische dienst vereist een combinatie van technische vaardigheden en goede communicatie- en teamwork vaardigheden. Hieronder volgen een paar vaardigheden:

 • Je hebt kennis van elektrotechniek, mechanica, besturingstechniek en je kunt complexe technische problemen oplossen.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent proactief, hebt oog voor detail en bent stressbestendig.
 • Je hebt een flexibele instelling

Kortom, een uitdagende en afwisselende baan waarin je jouw technische kennis en creativiteit goed in kwijt kunt. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om door te groeien tot manager technische dienst of teamleider technische dienst. Enthousias ? Bekijk onze technische dienst vacatures.

Veelgestelde vragen

 • Wat is de technische dienst?

  De technische dienst is een afdeling binnen een bedrijf of organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhouden, repareren en verbeteren van machines en installaties. Als monteur technische dienst kun je werken bij bijvoorbeeld een installatiebedrijf of fabrikant.

 • Hoeveel verdient een medewerker technische dienst?

  Het salaris van een medewerker technische dienst verschilt per technische dienst, vacature, maar ook door je leeftijd, de branche waarin je werkt en je ervaring. Gemiddeld verdien je rond de € 2.500,- en € 3.500,- per maand.

 • Welke opleiding heb je nodig om te werken als medewerker technische dienst?

  Om te werken als medewerker technische dienst is meestal een technische opleiding op mbo-niveau vereist, zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Soms is ook relevante werkervaring of aanvullende certificaten nodig. Maar dit verschilt per technische dienst vacatures.

Stagiair - NSTM Engineering in Haarlem

Top Job

Start direct als parttime productie medewerker in Alkmaar

Start per direct als magazijn medewerker in Kampen!

Word fulltime operator voor een tankterminal in Amsterdam!

Servicemonteur bij internationaal bedrijf in Amsterdam