Huishoudelijke hulp vacatures

Er zijn 10 Huishoudelijke hulp vacatures gevonden.

Steek jij graag je handen uit de mouwen? En tegelijkertijd lekker verdienen? Dan is de functie huishoudelijke hulp zeker iets voor jou. Bekijk onze huishoudelijke hulp vacatures, en misschien zit jouw nieuwe bijbaan er wel tussen. Als huishoudelijk hulp ben je de helpende hand in het huishouden bij anderen, en je zorgt voor een frisse en schone leefomgeving. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar een positieve houding en oog voor detail zijn wel belangrijk. Ben jij gemotiveerd en heb je een hart voor schoonmaken? Scrol naar beneden en zie onze huishoudelijke hulp vacatures.

Wat doe je al huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp is eigenlijk niets anders dan een helpende hand in het huishouden. Je gaat bij mensen thuis langs, die bijvoorbeeld net geopereerd zijn of een drukke baan hebben, en het gevoel hebben dat ze het even niet alleen aankunnen. In deze situaties kan huishoudelijke hulp echt van onschatbare waarde zijn. Huishoudelijke hulp is een gewaardeerde functie.

Als huishoudelijke hulp help je mee bij het schoonmaken en opruimen. Het huishouden. Dit kan het stofzuigen, dweilen en afstoffen van meubels zijn, evenals het schoonmaken van badkamers en keukens. Daarnaast kan je helpen met de was, het strijken van kleding en het verschonen van beddengoed.

Naast het schoonmaken kan je ook helpen bij het doen van boodschappen, het koken van maaltijden en het verzorgen van huisdieren. Het doel van huishoudelijke hulp is om mensen te helpen bij het uitvoeren van dagelijkse taken in huis. Dit kan zijn bij mensen thuis die zonder huishoudelijke hulp niet zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Of bij mensen thuis die er zelf geen tijd voor hebben, of gewoon omdat ze er geen zin in hebben om het zelf te doen. In ieder geval, jij krijgt er goed voor betaald. Chill toch? Bekijk onze huishoudelijke hulp vacatures.

Is de functie schoonmaakster (schoonmaker) of thuiszorg meer iets voor jou? Geen probleem. Solliciteer direct op onze schoonmaak of thuiszorg vacatures.

Waar ga je werken als huishoudelijke hulp?

Als huishoudelijke hulp ga je aan het werk bij mensen thuis. Je werk meestal voor een thuiszorgorganisatie of een schoonmaakbedrijf, waar je wordt uitgezonden naar verschillende cliënten. Vaak zijn er voor deze functie geen specifieke diploma’s vereist en kun je gemakkelijk naast je studie bijverdienen.

Het is een mooie manier om werkervaring op te doen en je sociale vaardigheden te verbeteren. Ook leer je verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken. Overal, huishoudelijke hulp is een dankbare baan waarbij je echt iets voor anderen kunt betekenen. Is deze functie iets voor jou? Bekijk onze huishoudelijke hulp vacatures.

Veelgestelde vragen

  • Wat verdien je als huishoudelijke hulp?

    Het salaris van een huishoudelijke hulp varieert afhankelijk van de huishoudelijk hulp vacature, ervaring en locatie. Gemiddeld verdient een huishoudelijke hulp tussen de € 10,- en € 15,- per uur.

  • Wat doet een huishoudelijke hulp?

    Een huishoudelijke hulp helpt bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, afstoffen, de was doen en de keuken schoonmaken. Naast het schoonmaken kan je ook helpen bij het doen van boodschappen, het koken van maaltijden en het verzorgen van huisdieren.

  • Waar kan je werken als huishoudelijke hulp?

    Als huishoudelijke hulp kun je werken voor een thuiszorgorganisatie of een schoonmaakbedrijf. Daarnaast kun je ook particuliere cliënten hebben die jouw inschakelen. Op StudentJob zie je al ons openstaande huishoudelijke hulp vacatures. Er zit vast iets tussen voor jou!

Oppassers gezocht in je buurt , verdien tot €13 per uur als oppas

Top Job

Huishoudelijke hulp bij TZorg

Top Job

Op zoek naar ouderenzorg vacatures? Solliciteer nu.

Ga werken als helpende in Rotterdam

Ga werken als helpende in Groningen

Ga werken als helpende in Leeuwarden

Ga werken als helpende in Friesland

Ga werken als helpende in Den Haag

Ga werken als helpende in Amsterdam

Ga werken als helpende in de zorg