Zorg vacatures

Er zijn 511 Zorg vacatures gevonden.

Jij bent sociaal, zorgzaam en hebt misschien wel een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige gevolgd. Of daar ben je nog mee bezig. Of je hebt gewoon affiniteit met de zorg. Anyway, wat je situatie ook is, jij zoekt een nieuwe baan. Het liefst een die er écht toe doet. Heb jij de zorg vacatures bij StudentJob al bekeken? Ga bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg, als verpleegkundige of huishoudelijke hulp. Met een baan in de zorg maak jij het verschil in het leven van anderen. Binnenkort aan de slag? Scrol verder en vind een toffe zorg vacature die bij je past.

Werken in de zorg

Lange nachtdiensten en hard werken? Yep. Maar dat is voor jou geen probleem, want jij haalt veel voldoening uit je baan in de zorg. Het is dankbaar werk waarbij jij de helpende hand én het luisterend oor bent voor mensen die verzorging nodig hebben. En het is nog flexibel ook. Bij veel werkgevers heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je wilt werken. Zo kun je bijvoorbeeld relevante werkervaring opdoen naast je studie of ’s avonds nog wat bijverdienen naast een andere baan. Check de openstaande zorg vacatures hieronder voor alle mogelijkheden.

Aan de slag als verpleegkundige

Als verpleegkundige kun je bijvoorbeeld aan de slag in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Jij helpt bewoners of patiënten met alles wat zij zelf niet meer kunnen, zoals eten, wassen en aankleden. Ook zorg je ervoor dat de medicatie op tijd wordt ingenomen of toegediend. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een inlevingsvermogen van heb ik jou daar zijn een must in deze functie. Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer snel op een van de verpleegkundige vacatures.

Thuiszorg vacatures

Als thuishulp help je ouderen in het huishouden. Jij doet bijvoorbeeld de afwas, maakt de bedden op of doet de wekelijkse boodschappen. Je hebt vaste adressen, waardoor je echt een band opbouwt met de cliënt. Dit sociale aspect is een belangrijk onderdeel van de baan, want voor veel ouderen is een beetje aanspraak erg welkom. Jij vindt het dus leuk om een gezellig praatje te maken en biedt echt een luisterend oor. Iets voor jou? Check de thuiszorg vacatures bij jou in de buurt.

Word huishoudelijke hulp

Ben jij een echte aanpakker en wil je flexibel aan de slag? En heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden? Wat dacht je van een baan als huishoudelijke hulp? Dankzij jouw harde werk shinet het schone interieur je tegemoet en ruikt het weer helemaal fris in huis. En dat is precies waar de klant op rekent. Scrol naar beneden voor alle openstaande vacatures voor huishoudelijke hulp.

Meer informatie

Huishoudelijke hulp als bijbaan

Top Job

Typecoach, Docent

Top Job

Junior Planner in Amsterdam

Top Job

Word parttime (student) verpleegkundige in Utrecht

Bijbaan / Parttime baan als Huisdierverzorger

Care.com Europe GmbH

Fulltime klantenservice medewerker in de zorg in Maarssen

Parttime klantenservice medewerker bij BENU in Maarssen

Eind februari starten als parttime klantadviseur in Maarssen

Begin in maart als parttime klantadviseur in Maarssen

Start in april als parttime klantadviseur in Maarssen

Wonen en werken als Huishoudelijk Medewerker in Maastricht

Bijbaan / Parttime baan als Huishoudelijk hulp

Care.com Europe GmbH

Bijbaan / Parttime baan als Babysitter of nanny

Care.com Europe GmbH

Parttime bijbaan als thuiszorg medewerker regio Breda

Op zoek naar ouderenzorg vacatures? Solliciteer nu.

Medewerker Klantenservice bij Zilveren Kruis in Leeuwarden

Bijbaan in de (gehandicapten)zorg in Gorinchem

Huishoudelijke hulp in Vianen

Huishoudelijke hulp in Gorinchem

Huishoudelijke hulp in Meerkerk

Huishoudelijke hulp in Ameide

Huishoudelijke hulp in Lexmond

HR Trainee in Eindhoven

HR Trainee in Amsterdam

Recruitment Trainee in Amsterdam

Huishoudelijke hulp in Genemuiden

Huishoudelijke hulp in Raalte

Huishoudelijke hulp in Doorwerth

Huishoudelijke hulp in Kampen

Huishoudelijke hulp in Wanneperveen