Zorg vacatures

Er zijn 320 Zorg vacatures gevonden.

Jij bent sociaal, zorgzaam en hebt misschien wel een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige gevolgd. Of daar ben je nog mee bezig. Of je hebt gewoon affiniteit met de zorg. Anyway, wat je situatie ook is, jij zoekt een nieuwe baan. Het liefst een die er écht toe doet. Heb jij de zorg vacatures bij StudentJob al bekeken? Ga bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg, als verpleegkundige of huishoudelijke hulp. Met een baan in de zorg maak jij het verschil in het leven van anderen. Binnenkort aan de slag? Scrol verder en vind een toffe zorg vacature die bij je past.

Werken in de zorg

Lange nachtdiensten en hard werken? Yep. Maar dat is voor jou geen probleem, want jij haalt veel voldoening uit je baan in de zorg. Het is dankbaar werk waarbij jij de helpende hand én het luisterend oor bent voor mensen die verzorging nodig hebben. En het is nog flexibel ook. Bij veel werkgevers heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je wilt werken. Zo kun je bijvoorbeeld relevante werkervaring opdoen naast je studie of ’s avonds nog wat bijverdienen naast een andere baan. Check de openstaande zorg vacatures hieronder voor alle mogelijkheden.

Aan de slag als verpleegkundige

Als verpleegkundige kun je bijvoorbeeld aan de slag in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Jij helpt bewoners of patiënten met alles wat zij zelf niet meer kunnen, zoals eten, wassen en aankleden. Ook zorg je ervoor dat de medicatie op tijd wordt ingenomen of toegediend. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een inlevingsvermogen van heb ik jou daar zijn een must in deze functie. Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer snel op een van de verpleegkundige vacatures.

Thuiszorg vacatures

Als thuishulp help je ouderen in het huishouden. Jij doet bijvoorbeeld de afwas, maakt de bedden op of doet de wekelijkse boodschappen. Je hebt vaste adressen, waardoor je echt een band opbouwt met de cliënt. Dit sociale aspect is een belangrijk onderdeel van de baan, want voor veel ouderen is een beetje aanspraak erg welkom. Jij vindt het dus leuk om een gezellig praatje te maken en biedt echt een luisterend oor. Iets voor jou? Check de thuiszorg vacatures bij jou in de buurt.

Word huishoudelijke hulp

Ben jij een echte aanpakker en wil je flexibel aan de slag? En heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden? Wat dacht je van een baan als huishoudelijke hulp? Dankzij jouw harde werk shinet het schone interieur je tegemoet en ruikt het weer helemaal fris in huis. En dat is precies waar de klant op rekent. Scrol naar beneden voor alle openstaande vacatures voor huishoudelijke hulp.

Meer informatie

De beste baan ever? Word oppas bij Nanny Nina, kies zelf je werktijden&uurtarief

Top Job

ZORGSTUDENTEN GEZOCHT! in Amsterdam

Top Job

Zomerjob t/m September: Voedingsassistent(e) in een ziekenhuis in Eindhoven

Aan de slag als senior pedagoog bij voor kinderopvang en BSO in Maarssen

Pedagogisch medewerker met ambitie gezocht voor BSO in Diemen

Oppassen via NannyBee - Dé ideale bijbaan

Oppassen via NannyBee - Dé ideale bijbaan in Spijkenisse

Parttime helpende in Roosendaal

Parttime helpende én gratis doorstuderen in Bergen op Zoom

Word parttime klantenservice medewerker zorg in Maarssen

Thuishulp in Raalte

Thuishulp in Diemen en Duivendrecht

Thuishulp in Beek en Donk

Zorgcoördinator in Hellevoetsluis

Thuishulp in Dinkelland

Thuishulp in Sevenum

Planner in Den Haag

Thuishulp in Heemstede

HR stage in Den Haag

Parttime verzorgende - Insula Dei Huize Kohlmann in Arnhem

Klantenservice Medewerker voor 24 tot 40 uur bij Mediq in De Meern

Verzorgende IG Intramuraal | Parttime in Utrecht

EERST VERANTWOORDELIJKE VERZORGENDE (EVV) | Parttime in Amsterdam

Traineeship HBO Verpleegkundige | Parttime in Utrecht

Thuishulp in Best

Parttime Verpleegkundige | NAH Afdeling in Den Haag

BBL MBO Verpleegkunde | Parttime VIG in Den Haag

Parttime verzorgende in Haarlem

Parttime ADL-assistent bij Fokus in Velserbroek in Velsen-Noord

Thuishulp in Bunschoten