Zorg vacatures

Er zijn 464 Zorg vacatures gevonden.

Jij bent sociaal, zorgzaam en hebt misschien wel een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige gevolgd. Of daar ben je nog mee bezig. Of je hebt gewoon affiniteit met de zorg. Anyway, wat je situatie ook is, jij zoekt een nieuwe baan. Het liefst een die er écht toe doet. Heb jij de zorg vacatures bij StudentJob al bekeken? Ga bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg, als verpleegkundige of huishoudelijke hulp. Met een baan in de zorg maak jij het verschil in het leven van anderen. Binnenkort aan de slag? Scrol verder en vind een toffe zorg vacature die bij je past.

Werken in de zorg

Lange nachtdiensten en hard werken? Yep. Maar dat is voor jou geen probleem, want jij haalt veel voldoening uit je baan in de zorg. Het is dankbaar werk waarbij jij de helpende hand én het luisterend oor bent voor mensen die verzorging nodig hebben. En het is nog flexibel ook. Bij veel werkgevers heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je wilt werken. Zo kun je bijvoorbeeld relevante werkervaring opdoen naast je studie of ’s avonds nog wat bijverdienen naast een andere baan. Check de openstaande zorg vacatures hieronder voor alle mogelijkheden.

Aan de slag als verpleegkundige

Als verpleegkundige kun je bijvoorbeeld aan de slag in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. Jij helpt bewoners of patiënten met alles wat zij zelf niet meer kunnen, zoals eten, wassen en aankleden. Ook zorg je ervoor dat de medicatie op tijd wordt ingenomen of toegediend. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een inlevingsvermogen van heb ik jou daar zijn een must in deze functie. Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer snel op een van de verpleegkundige vacatures.

Thuiszorg vacatures

Als thuishulp help je ouderen in het huishouden. Jij doet bijvoorbeeld de afwas, maakt de bedden op of doet de wekelijkse boodschappen. Je hebt vaste adressen, waardoor je echt een band opbouwt met de cliënt. Dit sociale aspect is een belangrijk onderdeel van de baan, want voor veel ouderen is een beetje aanspraak erg welkom. Jij vindt het dus leuk om een gezellig praatje te maken en biedt echt een luisterend oor. Iets voor jou? Check de thuiszorg vacatures bij jou in de buurt.

Word huishoudelijke hulp

Ben jij een echte aanpakker en wil je flexibel aan de slag? En heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden? Wat dacht je van een baan als huishoudelijke hulp? Dankzij jouw harde werk shinet het schone interieur je tegemoet en ruikt het weer helemaal fris in huis. En dat is precies waar de klant op rekent. Scrol naar beneden voor alle openstaande vacatures voor huishoudelijke hulp.

Meer informatie

De beste baan ever? Word oppas bij Nanny Nina, kies zelf je werktijden&uurtarief

Top Job

Toffe, uitdagende (bij)baan in de Kinderopvang in Den Haag

Top Job

Pedagogisch medewerker met ambitie gezocht voor BSO in Ouderkerk aan de Amstel

Parttime pedagogisch medewerker voor een BSO in Utrecht

Vakantiekracht gehandicaptenzorg in Tiel

Medisch Service Medewerker in Eindhoven

Start als parttime coronatest medewerker bij Mediq in de Meern

Bijbaan als teststraatmedewerker - Winterswijk in Doetinchem

Huishoudelijke hulp in Rotterdam

Huishoudelijke hulp in Naaldwijk

Huishoudelijke hulp in Geldermalsen

Huishoudelijke hulp in De Lier

Huishoudelijke hulp in Kwintsheul

Vakantiewerk als huishoudelijke hulp in IJsselstein

Vakantiewerk als huishoudelijke hulp in Nieuwegein

Huishoudelijke hulp in Reuver

Huishoudelijke hulp in Rijsenhout

Vakantiewerk als huishoudelijke hulp in Tienhoven

Vakantiewerk als huishoudelijke hulp in Rotterdam

Huishoudelijke hulp in Ter Heijde

Huishoudelijke hulp in 's-Gravenzande

Huishoudelijke hulp in Gilze-Rijen

Huishoudelijke hulp in Wateringen

Huishoudelijke hulp in De Bilt

Huishoudelijke hulp in Maasdijk

Huishoudelijke hulp in Delft

Huishoudelijke hulp in Honselersdijk

Huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn

Huishoudelijke hulp in Opmeer

Huishoudelijke hulp in Monster