Vacatures verpleegkundige

Er zijn 33 vacatures verpleegkundige gevonden.

Studentjob heeft allerlei soorten verpleegkundige vacatures. Zo kun je aan de slag als ic-verpleegkundige, dialyse verpleegkundige of kun je solliciteren op een wijkverpleegkundige vacature. Er is genoeg keuze en voor de meeste vacatures heb je geen diploma of ervaring nodig. Wel wordt er in bijna elke verpleegkundige vacature geëist dat je in het bezit bent van een lief en respectvol karakter. Je gaat namelijk werken met echte mensen, geen producten. Dus denk jij dat je het aan kan? Solliciteer dan hieronder op één van onze vacatures verpleegkundige.

Soorten vacatures verpleegkundige

Voor sommige verpleegkundige vacatures heb je wél een opleiding of ervaring nodig. Zolang je dit niet hebt krijg je niet al teveel verantwoordelijkheid. Tegenwoordig bieden werkgevers manieren aan om online of tijdens het werk kennis op te doen over het vak. Dit kan door middel van cursussen, trainingen of online tutorials. Vanwege de hoge vraag naar personeel proberen werkgevers op allerlei manier hun verpleegkundige vacatures zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit doen ze door aantrekkelijke toeslagen en een opleiding te bieden.


Verpleegkundige salaris

Het verpleegkundige salaris ligt tussen de €2.068 en €4.287. De hoogte van het loon is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het hbo-verpleegkundige salaris is in de meeste gevallen hoger dan die van een mbo'er of iemand zonder ervaring. Naast het gewone loon, bieden veel werkgevers ook toeslagen aan. Moet je weleens overwerken in de avond? Dan krijg je soms toeslagen tot wel 50%. Dit soort voordelen maken het werken als verpleegkundige een stuk aantrekkelijker.


Parttime verpleegkundige vacatures

Ben je student of heb je gewoon geen interesse in een fulltime contract? Dan kun je solliciteren op één van onze parttime verpleegkundige vacatures. Een bijbaan als verpleegkundige is ideaal voor studenten. Er zijn een hoop bedrijven op zoek naar verpleegkundige die in de avond en tijdens het weekend willen werken. Zo kun je bij het solliciteren op een verpleegkundige vacature aangeven op welke tijden en dagen je wilt werken. Ook kun je aangeven dat je momenteel een studie volgt die te maken heeft met de werkzaamheden.


Wat nu?

Je weet nu wat een verpleegkundige doet en waar je allemaal terecht kan komen. Ga nu dus op zoek naar jouw ideale verpleegkunde vacature. Gevonden? Solliciteer dan hierboven op één van onze vacatures. Om een grotere kans te hebben tijdens het sollicitatieproces is het slim om onze sollicitatietips pagina te bezoeken. Hier lees je alle trips & tricks voor je cv en sollicitatiebrief. Ook vertellen we je hoe je het best kunt voorbereiden op de eerste week.


FAQ's over Chauffeur vacatures


Wat verdient een verpleegkundige?

Het verpleegkundige salaris ligt tussen de €2.068 en €4.287.

Heb ik een opleiding of ervaring nodig?

Nee, niet altijd. Veel werkgevers bieden zelf een opleiding aan of hebben een vacature waar je geen ervaring voor nodig hebt.

Kan ik werken als verpleegkundige tijdens mijn studie?

Ja dat kan. StudentJob bied ook parttime verpleegkundige vacatures aan. Geef je werktijden door aan je werkgever, en het komt helemaal goed!

Hoe solliciteer ik op een verpleegkundige vacature?

Hierboven vind je alle verpleegkundige vacatures op StudentJob. Zodra je jouw ideale verpleegkundige baan hebt gevonden kun je solliciteren op de vacature. Maak een account aan, stuur je cv en sollicitatiebrief en misschien begin jij binnenkort als verpleegkundige bij jou in de buurt.

Word parttime medisch claimbehandelaar in Heemskerk

Bijbaan in de (gehandicapten)zorg in Gorinchem

Ga werken als verpleegkundige in Breda

Ga werken als verpleegkundige in Eindhoven

Solliciteer nu voor verpleegkundige in Enschede

Solliciteer nu voor verpleegkundige in Drenthe

Solliciteer nu voor verpleegkundige in Den Haag

Ga werken als verpleegkundige in Friesland

Ga werken als verpleegkundige in Gelderland

Ga werken als verpleegkundige in Overijssel

Ga werken als verpleegkundige in Rotterdam

Ga werken als verpleegkundige in Nijmegen

Ga werken als verpleegkundige in Noord-Holland

Ga werken als verpleegkundige in Limburg

Ga werken als verpleegkundige in Groningen

Ga werken als verpleegkundige in Arnhem

Kom werken als verpleegkundige in Zeeland

Ga werken als verpleegkundige in Amsterdam

Ga werken als verpleegkundige in Apeldoorn

Ga werken als verpleegkundige in Amersfoort

Ga werken als verpleegkundige in Tilburg

Ga werken als verpleegkundige in Utrecht

Ga werken als verpleegkundige in Zwolle

Ga werken als helpende plus in Utrecht

Ga werken als helpende plus in Rotterdam

Ga werken als helpende plus in Limburg

Ga werken als helpende plus in Eindhoven

Ga werken als verpleegkundige in Almere

Ga werken als helpende plus in Noord-Holland

Ga werken als verpleegkundige in de zorg