HBO Vacatures

Vacatures voor de HBO student

Ben jij een HBO student en ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan die bij jou denk niveau past? Dan zit je hier bij StudentJob goed. Wij bieden verschillende HBO vacatures aan in verschillende sectoren.

Sommige HBO studenten werken veel uren per week, anderen werken een beetje en sommigen werken helemaal niet. Voor allemaal is iets te zeggen. Iedereen moet uiteindelijk voor zichzelf bepalen of een studenten bijbaan bij hem of haar past. Het ligt natuurlijk ook helemaal aan je situatie. Hoeveel tijd je hebt, hoeveel geld je hebt en nodig hebt, welke studie je doet. Wij willen jou helpen een keuzen te maken.

Voor en nadelen van een HBO bijbaan?

Om het voor makkelijk te maken hebben wij de voor en nadelen van een HBO bijbaan op een rijtje gezet. Het is belangrijk dat je een goed afgewogen keuzen maakt en wij van StudentJob helpen jou hier graag mee.

Voordelen bijbaantje

 • Je verdient er niet alleen geld mee, maar je hebt dan meer werk ervaring en je werkt aan je soft en hard skills
 • Je kan een studiegerelateerde bijbaan kiezen die in dezelfde sector zit als jouw studie, zo heb je een sterker cv als je afstudeert. Wil jij je cv verbeteren? Kijk dan bij deze cv tips van StudentJob.
 • Je kan wat je leert tijdens je studie toepassen in de praktijk.
 • Je breidt je netwerk uit. Het is altijd goed om je netwerk uit te breiden. Hier heb je in de toekomst veel aan.
 • Je leert de wereld van het bedrijfsleven kennen.
 • Door het hebben van een bijbaan is het mogelijk om te duaal studeren.

Nadelen bijbaantje

 • Minder vrije tijd. Je gaat minder lang Netflix in je bed kunnen kijken als je gaat werken.
 • Je gaat vroeger op moeten staan.
 • Minder tijd voor je studie.

Bijbaan HBO Student

Wij hebben voor jou 3 soorten bijbanen gekozen die passen bij WO studenten:

 1. Commerciële vacatures
 2. Callcenter vacatures
 3. Administratief vacatures

Deze 3 verschillende vacatures zijn erg populair bij HBO studenten en zijn ook uitvoerbaar door elke HBO student. Er zijn natuurlijk nog meer studiegerelateerde vacatures, zeker als je in de zorg werkt wil je misschien een andere bijbaan dan de drie hierboven genoemd. Dat begrijpen wij natuurlijk goed, StudentJob heeft een overzicht met vacatures voor meer dan 30 beroepsgroepen. Hier kan je klikken op de beroepsgroep waar jij in bent geïnteresseerd. Je krijgt dan alleen de vacatures te zien die onder die beroepsgroep vallen.

Schrijf je nu in

Als jij geïnteresseerd bent in een bijbaan schrijf je dan nu in bij StudentJob en solliciteer op onze verschillende WO vacatures. Dan kunnen wij jou helpen aan een bijbaan.