Banen voor middelbare scholieren

Zit jij op de middelbare school en ben jij opzoek naar een bijbaantje? Hier vind je alle informatie over vacatures voor middelbare scholieren! Vanaf 13 jaar mogen scholieren officieel werken. Heb jij iets waarvoor je wilt sparen? Of lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan zou het perfect zijn voor jou om een bijbaantje te vinden. Kan jij niet langer wachten om te beginnen met een bijbaantje? Registreer dan nu om op de hoogte te blijven van alle vacatures voor middelbare scholieren!

Wat zijn de voordelen van een bijbaantje hebben als middelbare scholier?

Er zitten veel voordelen aan een baan hebben als middelbare scholier. Niet alleen is het fijn om wat extra's er bij te verdienen maar je komt er ook achter wat je leuk vindt om te doen. Dit is weer handig voor als je na de middelbare school een studie moet uitkiezen! Verder leer je om te werken in een team, dit is voor bijna alle studies en banen belangrijk om te kunnen. Wanneer je samenwerkt kijken jullie gezamenlijk naar hoe problemen kunnen worden aangepakt en hoe jullie doelen kunnen stellen.

Daarnaast zal je al een beetje beginnen met netwerken: de kring van mensen die je kent verbreden. Misschien is dit iets waar je nu nog niet mee bezig bent maar wanneer je naar een echte baan op zoek bent later, is het altijd fijn wanneer mensen jou hier mee kunnen helpen. Een goed netwerk zal alleen maar voordelig voor je zijn.

Wat voor banen kan je krijgen als middelbare scholier?

Maar wat voor banen kan je krijgen als middelbare scholier? Je zou kunnen vakkenvuller en maaltijden kunnen bezorgen, maar ook je sales ervaring opdoen bij een call center. Tegenwoordig zijn er ook veel baantjes die je vanuit huis kan doen, zoals enquêtes invullen online. Werk je toch liever in een team? Kijk dan naar horecabaantjes. Hier zal je bedienen of in de keuken staan en tussendoor heel veel mensenkennis opdoen. Of lijkt het je leuk om in je favoriete winkel te werken? De mogelijkheden zijn eindeloos en het is zeker de moeite waard om alvast een kijkje te nemen naar de vacatures die wij aanbieden voor middelbare scholieren.


CV voor scholieren?

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaantje als middelbare scholier is het een goed idee om een CV te hebben. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, ook zonder ervaring kan je een CV maken. Een bijbaan zal je helpen bij het opbouwen van je CV. Nu is het misschien nog niet zo belangrijk om een goed CV te hebben maar voor in de toekomst zal dat je alleen maar helpen om leukere baantjes te vinden. Hier vind je alle tips om een CV te maken met en zonder ervaring.

Tips voor tijdens je sollicitatiegesprek

Heb jij je CV gestuurd naar aanleiding van een vacature? En ben je uitgenodigd om op sollicitatie te komen? Gefeliciteerd! De volgende stap is om je sollicitatie te knallen. Bereid jezelf voor met onze tips en zorg er voor dat je een goede indruk achterlaat! Hier vindt je alle tips voor je sollicitatie gesprek.