STUDENTJOB BLOG

Ein-de-lijk, lenteweer! Dat betekent voor velen het terras op, hangen in een park of lekker gaan sporten. Helaas voor sommigen moet er ook gewerkt worden. Als je knaken moet verdienen, doe dat dan in ieder geval met een baantje in de lentezon! Wij zetten er vijf voor je op een rijtje.

Postbezorger
Wat is er rustgevender dan als postbezorger met de zon op je bakkes je rondes doen? In het voorbijgaan groet je de grasmaaiende buurman, en zwaai je naar dat ene oude dametje dat al met smart op je bezoek zat te wachten. Gewapend met een zonnebril en ‘I’m walking on sunshine’ op repeat, pak jij je wel verdiende dosis vitamine D mee. Work ain’t so bad!

Buiten werken in de zon

Scooterbezorger
Word je al moe bij het idee dat je de hele dag een kar met post moet voortduwen? No worries! Dan parkeer je je derrière gewoon op een scooter. De zonnebril en oortjes zijn er wederom bij, maar worden ditmaal vergezeld door een lentebriesje. #Nicelijk

Buiten werken in de zon

Restaurantmanager op Ameland
Waar kun je beter genieten van lekker weer dan op een eiland? Oké toegegeven, Ameland is misschien niet zo tropisch als bijvoorbeeld Curaçao, maar in Nederland moet je roeien met de riemen die je hebt. Wel kun je als restaurantmanager, tussen het werken door uiteraard, genieten van het Nederlandse zeeklimaat en lekker uitwaaien. Want ook al heb je in Nederland nooit helemaal garantie op het weer: waaien doet het op Ameland!

 

Buiten werken in de zon

Seizoensmedewerker bij de Beekse Bergen
Altijd al een keer op safari willen gaan in Afrika? Van alleen je stufi gaat die vlieger waarschijnlijk niet op, maar dit baantje is second best! Je waant je op de Savanne terwijl je als seizoensmedewerker in de horeca of recreatie werkt. Veel wilde dieren zul je niet tegenkomen, maar dat geeft jou wel de kans om een beetje bij te kleuren.

Buiten werken in de zon

Festivalmedewerker
Dit is waarschijnlijk het sweetste baantje om te doen met de zon op je knar. Of je nou achter de bar staat of kaartjes scant, één ding is zeker: de party is sowieso aan! Fijne deuntjes, veel blije mensen en nog geld verdienen ook. Klinkt jou dit als muziek in de oren (Te flauw? Nee toch?) Schrijf je dan snel in voor de pool en scoor deze topbaan!

Buiten werken in de zon

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.