STUDENTJOB BLOG

Het leven als student is echt niet altijd even gemakkelijk. Keer op keer verklaren dat we gezonder willen eten en drie keer in de week gaan sporten. Maar we hebben het gewoon te druk met… andere dingen? 

1. Vandaag ga ik die opdracht afmaken
Vol goede moed open je jouw laptop om die opdracht vandaag écht af te gaan maken. Alleen staat Neflix nog van de vorige binge-sessie geopend. Een aflevering kan geen kwaad, toch? 

 

2. Vanaf dit semester ga ik naar alle colleges 
Elk semester, of misschien wel elk blok is er het voornemen om braaf naar elk college te gaan. Deze keer ga je alles goed voorbereiden en op orde houden. Tot je na een avondje doorhalen wakker wordt en je erachter komt dat je eerste college twee uur geleden al begonnen is. Oeps. Better luck next time.

 

3. Voor dit tentamen ga ik mij echt goed voorbereiden 
De laatste tijd niet zulke goede cijfers gehaald? Dan maar goed voorbereiden voor de komende tentamens. Op tijd beginnen, dat is de key voor een goed cijfer. Klinkt allemaal erg simpel totdat je een e-mail krijgt van Netflix dat er een nieuw seizoen van je favoriete serie online staat.

 

 

4. Ik ga echt minder geld uitgeven
Hoe fijn zou het zijn als je aan het eind van de maand een keer geld overhoudt, in plaats van andersom. Meer sparen, minder uitgeven: dat is dan ook het doel. Maar dat leuke festival is maar een keer per jaar en een paar nieuwe schoenen heb je ook echt nodig…

 

5. Vanavond ga ik iets gezonds koken
Nee, vanavond echt geen magnetronmaaltijd. Geen vette pizza, gewoon iets gezonds. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn, toch?

 

 

 

6. De was? Dat ga ik vanavond doen, als ik m'n kamer ga opruimen
Heb je niets leuks meer om aan te trekken? Dat komt dan waarschijnlijk omdat al je kleren op een hoop liggen in een hoek van je kamer. Misschien wordt het toch echt eens tijd om een paar wasjes te draaien.

 

 

 

7. Sportschool? Jazeker, elke dinsdag en donderdag!
Het voornemen is er echt, maar dat je supermoe bent van een dag werken is wel een goede reden om een dagje over te slaan. Plus, je sportkleding ligt nog in de was (lees: in de hoek van je kamer), en in vieze kleding sporten is niet chill natuurlijk. Maar goed, morgen weer een dag!

 

8. Éen drankje hoor, ik ga op tijd naar huis vanavond.

Is hier überhaupt nog een beschrijving bij nodig?

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.