STUDENTJOB BLOG

Werken als recreatiemedewerker, is werken bij TOP! Ben jij goed in het vermaken van kinderen én volwassenen op campings en bungalowparken in de vakantieperiodes? Ben jij sportief, creatief of vind je het fantastisch om in de spotlights te staan? Dan is animatiewerk echt iets voor jou! Nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder dan snel over de voordelen van dit werk.

Veel ervaring op doen

Als animatiemedewerker ben je van alle markten thuis: je werkt met kinderen en volwassen, je vermaakt mensen, je bedenkt nieuwe activiteiten en plant deze in. Daarnaast ben je een echte teamplayer in een groep met enthousiaste collega’s en leer je organisatie skills. Ook leer je omgaan met onverwachte situaties en wordt jouw stressbestendigheid flink op de proef gesteld. Wat leer je eigenlijk niet? Werken in de recreatie is een echte pré op jouw CV!

Nieuwe vrienden maken

Het team bestaat vaak uit veel leeftijdsgenoten en dus is de kans groot dat tijdens dit vakantiewerk vriendschappen voor het leven ontstaan. Dat is ook niet zo gek, want je zit vaak wekenlang dag in dag uit bij elkaar op de lip. Je woont namelijk tijdelijk op de camping of in het hotel waar je werkt, dus ook na werktijd breng je je vrije tijd vaak samen door. Op deze manier leer je je collega’s heel goed kennen!

Actief bezig zijn

Iedere dag is anders als je aan het werk gaat als recreatiemedewerker. Er kunnen veel onverwachte dingen gebeuren op een dag, maar 1 ding is zeker: je zit nooit stil! Je bent altijd wel bezig met iets regelen of het uitvoeren van een activiteit. Saai kun je animatiewerk niet noemen. Daarnaast is Top-Recreatie ook online heel actief! Zo hebben ze een Facebook, Instagram en Twitter account die je kunt volgen én posten ze regelmatig video’s op Youtube. Er worden filmpjes gemaakt van de training die je vooraf krijgt, maar ook van het werk als zogenaamde ‘Topper’ (je snapt hem wel, iemand die voor Top-Recreatie werkt). Ook worden sommige Toppers op pad gestuurd met een ‘challenge’, zoals te zien is in deze vlog.

Een erkend diploma

Als jij jouw periode als animatiemedewerker succesvol hebt afgerond, dan ontvang jij een diploma van Top-Recreatie. Dit is eigenlijk een bewijs dat je een goede recreatiemedewerker bent én direct een referentie ineen. Ook zal vermeld worden dat je hebt deelgenomen aan de trainingen die Top-Recreatie aanbiedt. Staat dus ook weer mooi op je CV!

Betaald krijgen

Last but not least: je krijgt natuurlijk betaald! Er wordt een goed contract aangeboden, een passend salaris én vakantiegeld. Daarnaast is de huisvesting gratis en worden je reiskosten vergoed. Klinkt goed toch? Zo kun je mooi een extra zakcentje verdienen terwijl je het leukste vakantiewerk doet!

Top-Recreatie heeft dus veel te bieden om een fantastische zomer te beleven met een leuk team van collega’s! Wij als StudentJob vinden het belangrijk dat een (bij)baan nuttige werkervaring en plezier oplevert. Daarnaast is het natuurlijk top als je collega’s ook je vrienden zijn, omdat je het zo goed met elkaar kunt vinden! Onze vacature van Top-Recreatie heeft dit allemaal te bieden, dus neem hier snel een kijkje.

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.