STUDENTJOB BLOG

Je kent het wel. Je hebt zoveel zin om iets te doen, maar dat is kost geld en daarvoor moet je wachten tot het begin van de volgende maand. Jep, het studentenleven is duur. Daarom is het altijd goed om te kijken waar je op kunt besparen. Wij hebben voor jou de leukste cafés waarbij je mét korting een drankje kunt doen op een rijtje gezet, check ze hier!

terras

1. Café de Waard, Amsterdam

Dit gezellige café is te vinden op het Leidseplein. Je kunt er zowel binnen- als buiten zitten en wees vooral niet bang dat er geen plek is, want het terras heeft maar liefst 120 stoelen! Maar nu het belangrijkste: wat kost het dan? Nou, op vertoning van je studentenpas krijg je een biertje of frisje  voor slechts €2,40 en wijntje heb je al voor €3,30!

2. Grand-Café Groote Griet, Nijmegen
Bij dit altijd leuke café in de Molenstraat kun je lekker neerploffen in de grote, luxe stoelen. Een fijne loungeplek waar ook af en toe een feestje wordt gehouden, mits je van Latin muziek houdt. Het is old-fashioned ingericht, waardoor er een relaxte sfeer gecreëerd wordt. Je krijgt in dit café al een biertje vanaf €1,40. Dit geldt ook voor wijn en fris. Sterke drank en mixjes zijn op vertoning van je studentenpas altijd 1+1 gratis, dus neem je vriend(in) mee.

3. Dans-Café Aspen Valley, Enschede
Bij dit café op de Oude Markt kun je je weekend goed inluiden. Want wat is er leuker dan lekker los te gaan op vrijdagavond? En zaterdag, soms zondag… Afijn, dit café geeft je op vrijdagavond een lekkere studentenkorting waarmee jij de rest van het weekend geld overhoudt. Je krijgt er namelijk gratis entree en mixdrankjes zijn de hele avond 1+1 gratis! Dat scheelt dus de helft van wat je op een normale avond uitgeeft, fijn toch?

4. Pool Café Delfshaven, Rotterdam
Niet echt een dansfanaat? Dan kun je natuurlijk ook gezellig gaan poolen. Bij dit café op de Aelbrechtskolk krijg jij op vertoning van je studentenpas 25% korting op het gehele bedrag voor de huur van de pooltafel, van zondag tot en met donderdag. Je kan dan poolen tegen een tarief van € 6,75 per pooltafel per uur.

Zo zie je maar weer, er is overal wel op te besparen! Hopelijk helpen deze tips je een beetje. Veel plezier!

Dit artikel is geschreven door één van onze gastbloggers Noëlle van de Laar.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.