STUDENTJOB BLOG

Heb jij een mening over onderwerpen als drank & drugs, een gezonde leefstijl en gelukkig zijn? It’s your lucky day: jij kunt met het geven van jouw mening leuke beloningen (en een flinke upgrade van je CV) verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor het jongerenpanel van TeamAlert!

Jongerenorganisatie TeamAlert heeft als droom jouw leven en dat van je vrienden, studiegenoten en al jouw andere leeftijdsgenoten beter te maken. Dit doen ze door jongeren uit te dagen het meeste uit hun leven te halen en ze te laten zien hoe je je leven veiliger, gelukkiger en gezonder kunt leiden. Jaarlijks komt TeamAlert met haar projecten op ruim zeshonderd scholen, festivals en andere plekken waar jij en je vrienden graag komen. Verder houden ze zich bezig met verschillende thema’s waar iedereen wel eens als student mee te maken krijgt, zoals het gebruik van drank en drugs (in combinatie met verkeer), smartphonegebruik, een gezonde leefstijl, stress en omgaan met geld. En jij kunt daarbij helpen! Bij TeamAlert geloven ze namelijk in de mening van jongeren.

Lid worden van het jongerenpanel betekent dat je deel uitmaakt van een jongerenorganisatie. Als je lid wordt, ontvang je vanzelf een berichtje wanneer jouw mening gehoord moet worden. Dit kan in de vorm van online onderzoeken, creatieve brainstormsessies, vragenlijstjes of via korte polls. Meedoen is helemaal vrijblijvend en je kunt je ook zo weer uitschrijven wanneer jij dat wil. En nu komt het leuke: bij alle opties ontvang je een beloning, denk aan een cadeaubon of een certificaat. Lekker voor je CV! Verder zitten er nog een aantal bijkomende voordelen aan:

  • Jouw ideeën worden omgezet tot acties
  • Je mag meedenken over belangrijke maatschappelijke onderwerpen die jou en je vrienden aangaan
  • Je helpt mee om de wereld voor jongeren een stukje veiliger, gezonder en gelukkiger te maken
  • Je krijgt altijd een beloning en eventuele reiskostenvergoeding
  • Je ontmoet nieuwe mensen en andere jongeren van jouw leeftijd
  • Je werkt aan je toekomst, denk aan CV-building en je leert allemaal nieuwe skills die je in je studie en werk goed kunt gebruiken
  • Je kunt bij ons terecht voor gratis workshops en trainingen die bijdragen aan je eigen ontwikkeling
  • Je wordt serieus genomen 
  • Je gegevens worden niet zonder toestemming gedeeld met derden 

Meer informatie? Check de website van TeamAlert!

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.