STUDENTJOB BLOG

Terwijl de rest van Nederland even een time-out heeft, staan zij zich weer uit te sloven: de jongeren die vakantiewerk doen. Nu horen wij je denken: de kerstboom ligt net weer op zolder, moet ik nu al denken aan welk werk ik deze zomervakantie wil doen? Geen paniek. Dat hoeft natuurlijk niet nu meteen, maar het is fijn om je alvast te oriënteren. Wat zijn deze zomer de beste banen, die goed verdienen en ook nog eens heel goed op je cv staan? StudentJob zet ze voor jou op een rijtje!

Animatiewerk in het buitenland

Is Nederland toch net iets te klein voor jou? Wil jij je horizon verbreden door komende zomervakantie vakantiewerk in het buitenland te gaan doen? Dat snappen we. Niks beter dan een vakantiebaan onder de zon! Ben je dan ook nog eens gek op kids, knutselen, spelletjes spelen, themadagen organiseren en heb je een ongetemd enthousiasme? Dan ben jij perfect voor deze vakantiebaan. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is kiezen waar jij deze zomer geld gaat verdienen. Frankrijk, Spanje of Italië? Een luxeprobleem als je het ons vraagt ;)

Werken op de tofste festivals

Klinkt werken op festivals of evenementen als Amsterdam Dance Events, Pinkpop, Dutch Valley, Lowlands of Dance Valley jou als muziek in de oren? Lekker feest vieren en tegelijkertijd geld verdienen? Dat kan! Ga deze zomer aan de slag op de meest vette festivals. Tap biertjes achter de bar of werk op jouw favoriete festival in de muntverkoop. Het is de ideale vakantiebaan: in plaats van dat je jouw hele studenten vermogen uitgeeft, verdien je nu juist geld en mis je niets van jouw favoriete artiest of dj. Een onvergetelijke ervaring! Win-win, toch?

Fuifnummer in een pretpark

Ben jij een echt thrill-seeker en daarom gek op alles wat snel gaat, over de kop en bomvol G-krachten zit? Dan is een vakantiebaan in een pretpark echt wat voor jou! Elke zomer hebben diverse pret-en vakantieparken enthousiaste medewerkers nodig die het leuk vinden om te assisteren bij de attracties. Het mooiste van allemaal? Je hoeft nooit meer in de rij! Ben je bang voor achtbanen, maar lijkt werken in een pretpark jou toch helemaal te gek? In de parken zijn er zomers ook tal van functies in de horeca.

Toer heel Nederland rond als studentenchauffeur

Autofans opgelet! Keiharde pegels verdienen in de meest blinkende wagens? Deze zomer kan het. Als studentenchauffeur houd je je bezig met het inspecteren, reinigen, afleveren en ophalen van auto’s. Maar ook het bezorgen van pakketten en het vervoeren van personen kunnen tot jouw dagelijkse taken behoren. De vraag naar studentenchauffeurs is zo hoog, dat dit een van de best betaalde zomerbaantjes van komende zomer wordt! Waar wacht je nog op? Dit is de kans om in een dikke Tesla of een Porsche rond te rijden. Passen bovenstaande vakantiebaantjes niet bij jou, maar wil jij deze zomer toch aan de slag om te sparen voor jouw vakantie, een nieuwe auto of je studie? Niet getreurd! StudentJob heeft voor jou de tofste vacatures voor vakantiewerk. Enthousiast? Ga direct op zoek naar het leukste vakantiewerk in jouw regio en verdien deze zomer lekker bij!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.