STUDENTJOB BLOG

People Marketing

De zomer is hier en dat betekent natuurlijk vakantie!

Hele dagen in de zon liggen op het strand, bier drinken op het terras, chillen in het park, festivals afstruinen of lekker op vakantie naar het buitenland. Voor velen de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Want wat je ook gaat doen, de zomer kost geld. Om geld uit te kunnen geven, moet er natuurlijk wel geld verdiend worden. Geld verdienen kan op tig verschillende manieren en tig verschillende plekken. Zo kun je hele dagen achter de kassa in een supermarkt stacks binnen harken, jezelf helemaal plat laten bellen in een callcenter óf je kiest voor een bijbaan bij People Marketing!

 

Een bijbaan als Sales Promotor bij People Marketing is een van de meest uitdagende studentenbanen van deze tijd

Wat maakt het werk als Sales Promotor bij People Marketing nou zo ideaal? Wij vertellen het je. Met dé allerleukste collega's ga je erop uit om samen het verschil te maken door zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor het goede doel. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties bij jou in de regio! Van een drukke winkelstraat of aan de deur tot aan gave events zoals festivals of beurzen (denk aan: Ikea, C&A, Legoworld en Bevrijdingsfestival). Waar een ambassadeur van het goede doel nodig is daar ben jij! Je werkt voor de leukste klanten zoals Amnesty International, Save the Children, Oxfam Novib, Plan International en veel meer! 

 

Promotiewerk staat goed op je cv! 

Bij People Marketing word je uitgedaagd om continu te blijven groeien, te leren en alles uit jezelf te halen. Je krijgt trainingen om je verkooptechnieken, communicatie en mindset te verbeteren! Daarnaast zijn er ook trainingen om een goede ambassadeur te worden. Dit zijn vaardigheden waar je levenslang baat bij zult hebben en ook nog eens heel mooi op je cv staan. Geen dag is hetzelfde en elke dag is een uitdaging. Het is een baan waarbij je ontzettend veel leert en tegelijkertijd geniet van flexibiliteit, een goed salaris en een hoop gezelligheid.

 

Als Sales Promotor leer je onder andere jezelf en je visie te presenteren, ontwikkel je een enorme dosis lef en verschillende communicatievaardigheden. People Marketing is dé plek waar dit allemaal bij elkaar komt en waar jij het beste uit jezelf kunt halen. 

 

Daarnaast heb je bij People Marketing ook nog eens leuke feestjes, wekelijkse borrels en toffe winacties. Enthousiast geworden? Solliciteer voor een bijbaan als Sales Promotor!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.