STUDENTJOB BLOG

Street promoter

De tijd van studeren is weer een aantal weken begonnen en dit betekent voor veel mensen het begin van het studenten tijdperk! Een tijd die veel wordt beschouwd als de leukste periode in je leven, want naast studeren zullen veel feesten en nieuwe mensen leren kennen ook een groot deel uitmaken van deze periode. Voor anderen is het misschien wel eerst een even rustig aan doen voordat je begint met deze hectische periode; een tussenjaar dus. Ook wel relaxed, even een jaar er tussenuit om te oriënteren wat je uiteindelijk wilt gaan doen qua studie en een jaartje om te werken, lekker sparen dus!  

De startende-student of de tussenjaar-student?

Voor veel studenten kan de start van het studentenleven best overweldigend zijn. De leerstof is ineens compleet anders, je bevindt je in een nieuwe omgeving en misschien ben je ook nog eens verhuisd. Daarnaast, als je niet wilt lenen, moet je ook nog een bijbaan zoeken wil je een beetje leuke dingen kunnen doen, ongeacht je op jezelf woont of nog thuis bij je ouders. En ja, dit moet dan wel allemaal passen in je nieuwe drukke schema. Of ben jij toevallig die andere student? Die eerst even een jaar rust neemt? Een mooie tijd om even goed te sparen en oriënteren wat je wilt gaan doen na dit jaar. Een juiste bijbaan kan hier ontzettend goed bij helpen! Gelukkig zijn er genoeg bijbanen beschikbaar die flexibiliteit bieden, maar bijbanen die ook nog eens bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling kom je niet vaak tegen. Dit is iets wat natuurlijk alleen maar voordelen met zich meebrengt voor het verloop van je studie en je toekomstige werkleven! 

#deallerleukstestudentenbaan

Het maakt niet uit of je nou wel of geen tussenjaar hebt, in het veld van street marketing en sales is er plek voor elke student! Als sales promoter of talent recruiter kun je bijvoorbeeld vaak zelf je eigen werkuren per week inplannen, je kunt lekker bijverdienen en je leert gelijk alle ins & outs van je nieuwe studentenstad! Naast deze handige voordelen bieden de meeste bedrijven binnen deze sector je een kans om echt te groeien als persoon door regelmatige trainingen en hands-on coaching. Je bent omringd door een team van enthousiaste collega’s die je altijd kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen. 

Doorgroeimogelijkheden

Wat nou als je helemaal je plek hebt gevonden, je ambitie hoog ligt en wilt doorgroeien? Dan zijn street marketing en sales misschien wel de perfecte bijbanen voor jou. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar om door te groeien tot team captain of zelfs team manager! Één ding is in ieder geval zeker: er zijn genoeg kansen om carrière te maken binnen deze wereld!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.